ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την έκθεση αυτοκινήτου Auto Festival εγκαινίασε η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης

του Σταύρου Μαρίνη - Δημοσίευση 7 Απριλίου 2017, 12:55 / Ανανεώθηκε 7 Απριλίου 2017, 13:51
Την έκθεση αυτοκινήτου Auto Festival εγκαινίασε η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης
Facebook Twitter Whatsapp

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά εγκαινίασε χθες την έκθεση αυτοκινήτου Auto Festival, 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά εγκαινίασε χθες την έκθεση αυτοκινήτου Auto Festival, που διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo. Η Υφυπουργός, μετά το πέρας της τελετής επισκέφτηκε τους χώρους της έκθεσης και ενημερώθηκε για τα θέματα επαγγελματικών κλάδων, που είναι σχετικοί με το αυτοκίνητο.

Η Υφυπουργός Εσωτερικών κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε:

"Δεν χρειάζεται να τονίσω πόσο σημαντικός είναι ο χώρος του αυτοκινήτου, καθώς το αυτοκίνητο δεν αποτελεί μόνο ένα εργαλείο ή ένα εμπορικό προϊόν, αλλά έναν κομβικό παράγοντα για το σύνολο της οικονομίας και του εμπορίου, που επεμβαίνει καθοριστικά στην καθημερινότητα όλων. Οφείλουμε να υποστηρίξουμε ένα υποστηρικτικό πλαίσιο ώστε να προωθηθεί η συμμετοχή της Β. Ελλάδος και της Θεσσαλονίκης στον παγκόσμιο χάρτη των εκθέσεων της αυτοκινητοβιομηχανίας. Συγχαίρω τους διοργανωτές και καλώ τους Έλληνες πολίτες να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια με το ενδιαφέρον και την παρουσία τους".