ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Ξεχάσαμε να... σημαιοστολίσουμε τα σπίτια μας με τον θρίαμβο που πέτυχαν

Δημοσίευση 8 Απριλίου 2017, 10:10 / Ανανεώθηκε 8 Απριλίου 2017, 12:19
Δένδιας: Ξεχάσαμε να... σημαιοστολίσουμε τα σπίτια μας με τον θρίαμβο που πέτυχαν
Facebook Twitter Whatsapp

«Η ΝΔ έλεγε να κλείσει η αξιολόγηση αλλά όχι με το χειρότερο τρόπο, με μειώσεις συντάξεων και κόψιμο του αφορολόγητου» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας μιλώντας στο κανάλι «Ε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Η ΝΔ έλεγε να κλείσει η αξιολόγηση αλλά όχι με το χειρότερο τρόπο, με μειώσεις συντάξεων και κόψιμο του αφορολόγητου» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Ο κ.Δένδιας τόνισε «ότι η κυβέρνηση αυτή είναι ανίκανη και θριαμβολογεί για την χθεσινή συμφωνία και εμείς οι πολίτες ξεχάσαμε να σημαιοστολίσουμε τα σπίτια μας για τον χθεσινό θρίαμβο που πέτυχε η κυβέρνηση»

Ο κυβερνητικός εκρόσωπος της ΝΔ είπε «ότι από εδώ και στο εξής  θα λαμβάνονται υπόψιν μόνο  τα στοιχεία που θα δίνει το ΔΝΤ και όχι η ΕΛΣΤΑΤ. Κούνια που μας κούναγε»

Για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ο κ.Δένδιας  είπε «ότι είναι μια λάθος πρόταση. Δεν έχει άμεση εφαρμογή και έπρεπε να είναι πιο ευρύτερος»

Τέλος για το νόμο Παρασκευόπουλου ο κ.Δένδιας είπε «ότι ο νόμος αυτός πρέπει να καταργηθεί σήμερα και όχι τον Αύγουστο».