ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας είναι ο πιο εξουσιομανής άνθρωπος που έχει υπάρξει ποτέ

του Σταύρου Μαρίνη - Δημοσίευση 10 Απριλίου 2017, 15:29 / Ανανεώθηκε 10 Απριλίου 2017, 16:53
Facebook Twitter Whatsapp

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε με σημερινές του δηλώσεις ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  Άδωνις Γεωργιάδης. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε με σημερινές του δηλώσεις ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  Άδωνις Γεωργιάδης. 

Συγκεκριμένα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι: «Ακόμα αξιολόγηση δεν υπάρχει. Αυτό που έγινε είναι ότι μπήκε ένα πλαίσιο και ορίστηκαν κάποια βήματα για να έχουμε αξιολόγηση.Εμείς ποτέ δεν είπαμε να μην κλείσει η αξιολόγηση. Όμως, δεν συμφωνούμε με αυτά τα μέτρα, διαφωνούμε». 

Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε επίσης πως: «Εάν οι εκλογές είχαν γίνει όταν τις είχε ζητήσει για πρώτη φορά ο κ. Μητσοτάκης τώρα θα είχαμε φέρει μια πολύ καλύτερη συμφωνία. Ο κ. Τσίπρας έκανε πέντε μήνες διαπραγμάτευση με την τρόικα για το εάν θα περικοπούν οι συντάξεις το 2019 ή το 2020. Για ποιο λόγο; Γιατί ήθελε να φορτώσει την περικοπή των συντάξεων στον επόμενο, δηλαδή στον κ. Μητσοτάκη». 

Ερωτώμενος για το τι διαφορετικό θα πράξει η ΝΔ ως κυβέρνηση ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Ως Ν.Δ. λέμε ότι το κράτος έχει συνέχεια.  Δεν λέμε, όπως ο κ. Τσίπρας, ότι όταν γίνει κυβερνητική αλλαγή όλα σβήνονται. Σε συνεννόηση με τους δανειστές θα αλλάξουμε το μείγμα οικονομικής πολιτικής».

Εξηγώντας τέλος για ποιο λόγο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητάει μονίμως εκλογές ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε«Ζητάμε εκλογές γιατί θα έχουμε ικανό χρονικό διάστημα να γυρίσουμε την οικονομία, να βγάλουμε χρήματα και να μπορέσουμε να αποφύγουμε τα μέτρα.Ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να μείνει στην εξουσία όσο μπορεί περισσότερο. Είναι ο πιο εξουσιομανής άνθρωπος που έχει υπάρξει ποτέ. Για την καρέκλα θα κάνει τα πάντα».