ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κουμουτσάκος ομολόγησε την πραγματική κατάσταση της χώρας στις αρχές του 2015

Δημοσίευση 11 Απριλίου 2017, 13:38 / Ανανεώθηκε 11 Απριλίου 2017, 15:28
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κουμουτσάκος ομολόγησε την πραγματική κατάσταση της χώρας στις αρχές του 2015
Facebook Twitter Whatsapp

Με μια ανακοίνωση το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με μια ανακοίνωσή του , το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου κάνοντας λόγο πως άθελά του αποκάλυψε την "αλήθεια". 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Η παραδοχή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου τινάζει στον αέρα όχι μόνο το “success story” που φιλοτεχνούσε τότε η ΝΔ, αλλά και όλη την παραφιλολογία που διατυμπανίζει η παρούσα ηγεσία του κόμματος», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει:

«Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Πρακτορείο Fm”, ο κ. Κουμουτσάκος παραδέχτηκε πως “η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρέλαβε μια διαχειρίσιμη κρίση και την έκανε παρακμή”. Με μια μόνο φράση, ο βουλευτής της ΝΔ, ομολόγησε πως η πραγματική κατάσταση της χώρας στις αρχές του 2015 απείχε παρασάγγας από τους ισχυρισμούς της τότε κυβέρνησης.

Η δήλωση του κ. Κουμουτσάκου επιβεβαιώνει, έστω και καθυστερημένα, πως η κατάσταση που παρέλαβε η παρούσα κυβέρνηση ήταν δραματική: άδεια ταμεία, ύφεση, ανεργία, αποεπένδυση. Είναι μια από τις λίγες φορές που δήλωση στελέχους της ΝΔ -έστω και κατά το ήμισυ- συμφωνεί με την πραγματικότητα και δεν τη διαστρεβλώνει».