ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρούγκαλος στο «Ακραίως»: Η λιτότητα από άποψη νέων μέτρων τελειώνει

Δημοσίευση 12 Απριλίου 2017, 12:20 / Ανανεώθηκε 12 Απριλίου 2017, 12:48
Κατρούγκαλος στο «Ακραίως»: Η λιτότητα από άποψη νέων μέτρων τελειώνει
Facebook Twitter Whatsapp

«Η λιτότητα από άποψη νέων μέτρων τελειώνει», τόνισε μιλώντας στο «Ακραίως» του ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Παπαχρήστο, ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Η λιτότητα από άποψη νέων μέτρων τελειώνει», τόνισε μιλώντας στο «Ακραίως» του ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Παπαχρήστο, ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών έσπευσε να εξηγήσει πως: «Εξακολουθούν να καθηλώνουν την ελληνική κοινωνία τα συσσωρευμένα μέτρα από τα μνημονιακά χρόνια. Αλλά δεν  θα υπάρξει πρόσθετη λιτότητα από νέα μέτρα».

Ο κ. Κατρούγκαλος εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΔΝΤ για τη στάση του στη διαπραγμάτευση επισημαίνοντας μάλιστα: «Μελλοντικά οι Ευρωπαίοι πρέπει να ρυθμίζουμε τα του οίκου μας μόνοι μας. Το ΔΝΤ είναι αντιευρωπαϊκός Οργανισμός».

Αναφερθείς στα αποτελέσματα του Eurogroup της Μάλτας ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε πως: «Η παράλογη απαίτηση του ΔΝΤ για τις συντάξεις υποστηρίζονταν από τους Ευρωπαίους. Αυτό που πετύχαμε είναι να δώσουμε αντίθετα μέτρα όπως να μην πληρώνουν φάρμακα. Πετύχαμε μέτρα και αντίμετρα να είναι δημοσιονομικά ουδέτερα».

Ερωτηθείς σχετικά με το αν θα περάσουν τα μέτρα από την ΚΟ (Κοινοβουλευτική Ομάδα) του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κατρούγκαλος υποστήριξε πως «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα περάσει».