ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαλμάς: Η κυβέρνηση θα παραμείνει στην εξουσία αδιαφορώντας για την χώρα

του Σταύρου Μαρίνη - Δημοσίευση 14 Απριλίου 2017, 11:22 / Ανανεώθηκε 14 Απριλίου 2017, 12:35
Σαλμάς: Η κυβέρνηση θα παραμείνει στην εξουσία αδιαφορώντας για την χώρα
Facebook Twitter Whatsapp

Εκλογές δεν βλέπω, δυστυχώς. Μια κυβέρνηση που θέτει πάνω από όλα την παραμονή της στην εξουσία μπορεί να το πετύχει, με όποιο κόστος για τη χώρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Εκλογές δεν βλέπω, δυστυχώς. Μια κυβέρνηση που θέτει πάνω από όλα την παραμονή της στην εξουσία μπορεί να το πετύχει, με όποιο κόστος για τη χώρα» επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς σε σημερινές του δηλώσεις. 

Συγκεκριμένα  σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Βραδυνή της Κυριακής" (κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα) ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Μάριος Σαλμάς εκτιμά  πως η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία εις βάρος των συμφερόντων της χώρας. 

Για το σκάνδαλο Novartis ο πρώην υφυπουργός  Υγείας υποστηρίζει «Θα ήξερε κανείς από την κυβέρνηση για σκάνδαλο Novartis, που επί δύο χρόνια δεν πήραν χαμπάρι τίποτα, ενώ οι αμερικανικές Αρχές ψάχνουν την υπόθεση, εάν δεν την αποκάλυπτε ο Σαλμάς;»

«Όλα στο φως. Κανείς δεν εξαιρείται, εκτός και αν έχει να φοβηθεί κάτι. Εγώ δεν είμαι δικαστής. Σίγουρα υπάρχουν παραλείψεις τα τελευταία δύο χρόνια, οι οποίες ζημίωσαν τους ασφαλισμένους ή τον ΕΟΠΥΥ» συμπληρώνει, αναφερόμενος στη σημερινή ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ο κ Σαλμάς.