ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Καλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να ενώσουν τη δύναμή τους με τη δική μας

του Σταύρου Μαρίνη - Δημοσίευση 17 Απριλίου 2017, 16:58 / Ανανεώθηκε 17 Απριλίου 2017, 17:53
Γεννηματά: Καλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να ενώσουν τη δύναμή τους με τη δική μας
Facebook Twitter Whatsapp

Από την Σύμη όπου περιοδεύει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ Φώφη Γεννηματά έστειλε μήνυμα για την ενότητα 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από την Σύμη όπου περιοδεύει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ  Φώφη Γεννηματά  έστειλε μήνυμα για την ενότητα της Κεντροαριστεράς και την ανασύστασή της. 

Συγκεκριμένα η κ. Γεννηματά δήλωσε: «Δε μας ταιριάζει εμάς η παραίτηση και η συνθηκολόγηση ηττημένου. Δε θα συμβιβαστεί ποτέ η Δημοκρατική Παράταξη με αυτή την αντίληψη. Υπάρχει πραγματική ελπίδα. Υπάρχει εναλλακτική πρόταση και δουλεύουμε για αυτήν, το σχέδιο «Ελλάδα» που θα παρουσιάσουμε στο συνέδριό μας. Γι’ αυτό καλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να ενώσουν τη δύναμή τους με τη δική μας. Να ξανακάνουμε την Δημοκρατική Παράταξη μεγάλη, για να δυναμώσουμε τη χώρα».

Ευχαριστώντας εξάλλου τους κατοίκους του φιλόξενου νησιού για την υποδοχή τους, η Φώφη Γεννηματά είπε ακόμη ότι «κάθε γωνιά αυτού του νησιού είναι και μια γλυκιά ανάμνηση που μας δένει αλλά και ένα θετικό έργο του ΠΑΣΟΚ για τη Σύμη. Εδώ στη Σύμη, την ακριτική, η καρδιά της Ελλάδας χτυπά πιο δυνατά».