ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης κατά Κουρουμπλή: Άφησε χυδαία υπονοούμενα κατά της μητέρας μου

Δημοσίευση 19 Απριλίου 2017, 15:05 / Ανανεώθηκε 19 Απριλίου 2017, 18:21
Μητσοτάκης κατά Κουρουμπλή: Άφησε χυδαία υπονοούμενα κατά της μητέρας μου
Facebook Twitter Whatsapp

Πυρά κατά του υπουργού Ναυτιλίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τα όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής​ στην εκπομπή «Ακραίως» σχετικά με τη Μαρίκα Μητσοτάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πυρά κατά του υπουργού Ναυτιλίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τα όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στην εκπομπή «Ακραίως» σχετικά με τη Μαρίκα Μητσοτάκη.

«Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και σήμερα, με χυδαία υπονοούμενα, στη μητέρα μου Μαρίκα Μητσοτάκη. Θυμάμαι πολύ καλά την εποχή που η μητέρα μου, ως σύζυγος πρωθυπουργού, είχε θέσει ως στόχο ζωής τη δημιουργία ενός δημόσιου κέντρου αποκατάστασης για άτομα που έπασχαν από αναπηρίες και τετραπληγίες» ανάφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε:

«Θυμάμαι πολύ καλά τη χυδαιότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ τότε (ναι, το ΠΑΣΟΚ του κ. Κουρουμπλή) της είχε επιτεθεί. Η μητέρα μου απογοητευμένη εγκατέλειψε την προσπάθεια, και δεν ήταν άνθρωπος που τα παρατούσε εύκολα! Λυπάμαι πραγματικά που ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος έκανε τα πάντα για να εξαιρεθούν από την εξεταστική οι δύο περίοδοι της δικιάς του εμπλοκής στο υπουργείο Υγείας, έπεσε τόσο χαμηλά ώστε να αφήσει υπονοούμενα για έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια».

«Λυπάμαι διπλά γιατί ο ίδιος, ως άτομο με ειδικές ανάγκες, θα έπρεπε να έχει μια αυξημένη ευαισθησία για τα θέματα αυτά» κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» ο κ. Κουρουμπλής άφησε αιχμές για το σωματείο Αλληλεγγύη το οποίο είχε δημιουργήσει η Μαρίκα Μητσοτάκη. «Να μας απαντούσε ο κ. Μητσοτάκης σε ένα ερώτημα: Που πήγαν τα λεφτά του σωματείου Αλληλεγγύη, τα εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν. Λέω για το Μαρίκειο σωματείο. Εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν τότε και κανείς δεν ξέρει που πήγαν. Τότε ήμουν γενικός γραμματέας της Πρόνοιας» ανέφερε χαρακτηριστικά.