ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυστηρό μήνυμα Παυλόπουλου: Να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους οι εταίροι

Δημοσίευση 24 Μαΐου 2017, 14:57 / Ανανεώθηκε 24 Μαΐου 2017, 14:57
Αυστηρό μήνυμα Παυλόπουλου: Να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους οι εταίροι
Facebook Twitter Whatsapp

Για την ανάγκη αλλαγής πολιτικής εντός της Ευρωζώνης μίλησε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Για την ανάγκη αλλαγής πολιτικής εντός της Ευρωζώνης μίλησε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενώ έδωσε και ένα ηχηρό μήνυμα στους δανειστές τονίζοντας ότι ''θα πρέπει να εκπληρώσουν τους εταίρους''.

''Η αλλαγή πολιτικής εντός της ευρωζώνης είναι αναγκαία δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τους ρυθμούς ανάπτυξης στην ευρωζώνη, και η αλλαγή πολιτικής εντός αυτής είναι αναγκαία'' είπε ο κ. Παυλόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι η Ελλάδα έχει δικαίωμα να ζητήσει από τους εταίρους την εκπλήρωση και των δικών τους υποχρεώσεων, από τη στιγμή που (η Ελλάδα) έχει εκπληρώσει τις δικές της. Υπογράμμισε, δε, ότι μετά το τέλος της αξιολόγησης «ο δρόμος μας είναι ένας: ανάπτυξη και πάλι ανάπτυξη». Παράλληλα τόνισε την ανάγκη η χώρα να γίνει φιλική προς τις επενδύσεις, και να μειώσει τη γραφειοκρατία.