ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Δημοσίευση 30 Μαΐου 2017, 19:42 / Ανανεώθηκε 31 Μαΐου 2017, 14:37
Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη
Facebook Twitter Whatsapp

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν τρομοκρατούνται από μαφιόζικες πρακτικές» αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ, για την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη πριν από μερικές ημέρες, από ομάδα αναρχικών, η οποία ανέλαβε την ευθύνη μέσω ανακοίνωσης σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν τρομοκρατούνται από μαφιόζικες πρακτικές» αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ, για την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη πριν από μερικές ημέρες, από ομάδα αναρχικών, η οποία ανέλαβε την ευθύνη μέσω ανακοίνωσης σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η Κουμουνδούρου καυτηριάζει την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης , παραλληλίζοντας την φρασεολογία με εκείνη που θυμίζει έντυπα διαπλοκής. 

Χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει «η νέα επίθεση στην οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη και η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης της, με φρασεολογία που θυμίζει έντυπα της διαπλοκής, είναι αποκαλυπτική των σκοτεινών συμφερόντων που κρύβονται από πίσω της».