ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης στο «Ακραίως»: Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχεδιασμό για το χρέος

Δημοσίευση 6 Ιουνίου 2017, 11:45 / Ανανεώθηκε 6 Ιουνίου 2017, 17:11
Γεωργιάδης στο «Ακραίως»: Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχεδιασμό για το χρέος
Facebook Twitter Whatsapp

Επίθεση στην κυβέρνηση ότι δεν έχει κανένα σχεδιασμό για το χρέος και περιμένει από το ΔΝΤ για να λύσει όλα τα προβλήματα διατύπωσε σήμερα στο Ακραίως και τους Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επίθεση στην κυβέρνηση ότι δεν έχει κανένα σχεδιασμό για το χρέος και περιμένει από το ΔΝΤ για να λύσει όλα τα προβλήματα διατύπωσε σήμερα στο "Ακραίως"  και τους Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο "Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την κυβέρνηση για σχεδιασμό για το χρέος. Υπάρχει μόνο η άποψη ότι το ΔΝΤ θα μας λύσει όλα τα προβλήματα. Όμως τo μείζον για την Ελλάδα δεν είναι το χρέος, αλλά η ανάπτυξη της οικονομίας".

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά: "Η ΝΔ λέει ότι χάνουμε πολύ χρόνο μείωσης για το χρέος, ενώ θα έπρεπε να είχαμε σκιστεί για να έχουμε ανάπτυξη. Πρέπει να γυρίσουμε την συζήτηση στην πραγματικά μεγάλη εικόνα που είναι η ανάπτυξη. Ας πούμε το Ελληνικό δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Όποια ρύθμιση για το χρέος σε τέτοιο πλαίσιο είναι άνευ σημασίας. Δεν λέμε ότι δεν είναι σημαντικό, αλλά πρωτεύον είναι η ανάπτυξη της οικονομίας".

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι το κόμμα του θα έκανε μείωση δημοσίων δαπανών, αλλά και μείωση των φόρων, ενώ συμπλήρωσε ότι "θα ψηφίζαμε την αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου, που θα γίνει με το 50 συν 1".

Συμπλήρωσε, δε, ότι ένας άλλος ακόμα άξονας για την ώθηση της οικονομίας θα ήταν η "άμεση Προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων", φέρνοντας ως άμεσο παράδειγμα την επένδυση του Ελληνικού, με την απόφαση του δασάρχη στο Ελληνικό, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, να είναι 6 μήνες καθυστέρηση.