ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σάρωσε» τη Βόρεια Ελλάδα ο Άδωνις

Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου 2017, 14:18 / Ανανεώθηκε 16 Σεπτεμβρίου 2017, 14:00
«Σάρωσε» τη Βόρεια Ελλάδα ο Άδωνις
Facebook Twitter Whatsapp

O αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης δικαίως διεκδικεί τον τίτλο του πολιτικού στελέχους με την «βαρύτερη» ατζέντα στο πλαίσιο της ΔΕΘ

Τουιτάροντας συνεχώς και αναρτώντας φωτογραφίες από τις επισκέψεις του στη Βόρεια Ελλάδα, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης δικαίως διεκδικεί τον τίτλο του πολιτικού στελέχους με την «βαρύτερη» ατζέντα στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Μόνον στο λογαριασμό του Αντιπροέδρου στο twitter να ανατρέξει κανείς θα διαπιστώσει πως, μεταξύ άλλων, τις τελευταίες 36 ώρες συναντήθηκε με τη ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών, επισκέφτηκε τη ΔΕΘ (προ Μητσοτάκη), έδωσε δύο συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ (ΔΙΟΝ και Βεργίνα Τηλεόραση) αλλά, επίσης, εμφανίστηκε σε ΜΜΕ της Αθήνας (με τελευταίο το πρωί σήμερα στην τηλεόραση του Σκάι, αντιμέτωπος με τον Παν. Κουρουμπλή), συμμετείχε σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, με αποστράτους, ενώ επισκέφθηκε τον 1ο Πυροσβεστικό σταθμό της πόλης, τα αστυνομικά τμήματα Λευκού Πύργου, Συκεών, την 71η Ταξιαρχία Νέα Σάντα Κιλκίς. Νωρίτερα είχε δείπνο με βουλευτές και πολιτικά στελέχη του νομού ενώ ήταν ομιλητής και σε εκδήλωση με θέμα

«Η προσφορά της Εκκλησίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Κοινωνικών Ομάδων στην Ελλάδα της κρίσης», στο Δημοτικό Θέατρο Δήμου Νεάπολης.

Ο κ. Γεωργιάδης μοιάζει να μην ανησυχεί για όσους σπεύδουν να υπογραμμίσουν ότι η κινητικότητά του έχει μάλλον προσωπικά ελατήρια και δευτερεύοντα στόχο την ενίσχυση του κόμματος. Ο ίδιος, άλλωστε, απαντά δηλώνοντας την πίστη του στον Κυρ. Μητσοτάκη και υπενθυμίζοντας ότι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. είχε γνώση των επικοινωνιακών του επιδόσεων πριν του αναθέσει το ρόλο του αντιπροέδρου της Ν.Δ.

Τ.Τ.