ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ένωση Κεντρώων ζητά συζήτηση στη Βουλή για την πετρελαιοκηλίδα

Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου 2017, 18:05 / Ανανεώθηκε 16 Σεπτεμβρίου 2017, 18:15
Η Ένωση Κεντρώων ζητά συζήτηση στη Βουλή για την πετρελαιοκηλίδα
Facebook Twitter Whatsapp

Το θέμα τις πετρελαιοκηλίδας που προκάλεσε τεράστια οικολογική ρύπανση στο Σαρωνικό, ζητά να τεθεί ως θέμα συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, η Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωσή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το θέμα τις πετρελαιοκηλίδας που προκάλεσε τεράστια οικολογική ρύπανση στο Σαρωνικό, ζητά να τεθεί ως θέμα συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, η Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωσή της.

Μεταξύ άλλων, το κόμμα τονίζει την ανάγκη να συσταθεί διακομματικό όργανο διαχείρισης κρίσεων και σημειώνει ότι η συζήτηση στην επιτροπή της Βουλής για το περιβάλλον δεν είναι αρκετή και υποστηρίζει ότι απεδείχθη πως η χώρα μας είναι αθωράκιστη έναντι εκτάκτων φαινομένων, όπως πλημμύρες, σεισμοί, πυρκαγιές, εκτεταμένες ρυπάνσεις.

Αναφορικά με την αποψινή ομιλία του πρόεδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στην 82η ΔΕΘ, η Ένωση Κεντρώων σχολιάζει:

«Περιμένουμε να δούμε τι θα πει ο κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ για την οικονομία. Προεξοφλούμε ωστόσο, ότι όπως ο κ. Τσίπρας κατ' ουσίαν τίποτα δεν είπε στην ΔΕΘ, το ίδιο θα πράξει και ο κ. Μητσοτάκης. Θα μιλήσει για επενδύσεις, για μειώσεις φόρων, θα δώσει υποσχέσεις σε όλους».

 «Όταν ήταν υπουργός ο κ. Μητσοτάκης, ούτε την αργομισθία πάταξε, ούτε την ηλεκτρονική διασύνδεση του δημοσίου προχώρησε» και τονίζει καταληκτικά πως «εμείς δεν περιμένουμε τίποτα από τον κ. Μητσοτάκη και όσοι περιμένουν θα απογοητευτούν γρήγορα» υπενθύμισε.