ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Θεοδωράκης: Τα μνημόνια δεν φεύγουν με φωνές

Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου 2017, 21:22 / Ανανεώθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2017, 08:12
Στ. Θεοδωράκης: Τα μνημόνια δεν φεύγουν με φωνές
Facebook Twitter Whatsapp

Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί.

Ο κ. Θεοδωράκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Νίκα με τον οποίο συζήτησαν μεταξύ άλλων για τον ρόλο των δήμων, με τον επικεφαλής του Ποταμιού να αναφέρει ότι «ένα από τα συνθήματα που έχουμε επιλέξει για αυτή τη μικρή προεκλογική εκστρατεία που κάνω σε όλη την Ελλάδα για την ηγεσία του νέου προοδευτικού κινήματος, είναι ότι πρέπει να ενισχύσουμε τους δήμους σε όλη τη χώρα και να μειώσουμε το κεντρικό κράτος των Αθηνών». «Και όταν λέμε δήμους», συνέχισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, «εννοούμε τα πολύ καλά παραδείγματα των δήμων, εννοούμε τον δήμαρχο της Καλαμάτας». Μάλιστα, όπως πρόσθεσε σε αυτό το σημείο, «κάποιοι άνθρωποι μπορούν να σηκώσουν πάλι την Ελλάδα και έχω αναφέρει, τόσο την περίπτωση του δημάρχου της Καλαμάτας όσο και περίπτωση επιχειρηματία που αποφάσισε να επενδύσει στον τόπο μας». «Αυτή η συμμαχία του καλού», συμπλήρωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, «μπόρεσε να δώσει μία νέα ώθηση στην Καλαμάτα και στην ευρύτερη περιοχή».

Ακόμη, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι «αν συνεχίσουμε να επιλέγουμε σε τοπικό επίπεδο ανθρώπους που αγαπούν την προσπάθεια και όχι κομματικούς υπαλλήλους, και αν συνεχίσουμε και στο κέντρο να επιλέγουμε ανθρώπους, που είναι μακριά από τα προβλήματα και τις ευθύνες του παρελθόντος, τότε θα έχουμε ένα πολύ καλό μέλλον για μας και τα παιδιά μας».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας ευχήθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη «να πετύχει το καλύτερο και να είναι πάντα γερός, διότι τον χρειάζεται η πατρίδα μας».