ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Μανιάτης: Η ψηφοφορία θα πρέπει να διεξαχθεί και ηλεκτρονικά

Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου 2017, 00:47 / Ανανεώθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2017, 10:45
Γ. Μανιάτης: Η ψηφοφορία θα πρέπει να διεξαχθεί και ηλεκτρονικά
Facebook Twitter Whatsapp

Την δική του οπτική επί του θέματος της ψηφοφορίας, εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Μανιάτης.

Την δική του οπτική επί του θέματος της ψηφοφορίας, εξέφρασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Μανιάτης.

Ο κ. Μανιάτης ανέφερε ότι από την πρώτη μέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της Επιτροπής Νίκο Αλιβιζάτο.

Εν συνεχεία τόνισε ότι η ψηφοφορία θα πρέπει να διεξαχθεί και ηλεκτρονικά, ιδιαίτερα με απρόσκοπτη την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία στη μέγιστη δυνατή έκταση ώστε να διευρυνθεί η συμμετοχή της κοινωνίας, για την εμβάθυνση της δημοκρατίας.

Αναφέρει ότι είναι παραλογισμός, ένα μήνα μετά, «αντί να συζητούμε για την πολιτική και το μέλλον της πατρίδας, να υπάρχουν επιφυλάξεις για την υλοποίηση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, όταν η τεχνολογία δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα τα θέματα».

«Ας αντιπαρατεθούν επιτέλους οι ιδέες και οι προτάσεις, για να αποδείξουμε ότι μας αφορούν τα μεγάλα και όχι τα μικρά. Για να ξαναδώσουμε προοπτική στον τόπο μας» κατέληξε ο κ. Μανιάτης