ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δίνουν καθημερινά διαπιστευτήρια στο μεγάλο κεφάλαιο

Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου 2017, 14:16 / Ανανεώθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2017, 17:58
ΚΚΕ: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δίνουν καθημερινά διαπιστευτήρια στο μεγάλο κεφάλαιο
Facebook Twitter Whatsapp

Η σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα, με το αναμάσημα των “επιτυχιών” της κυβέρνησής του στην προώθηση του αντιλαϊκού έργου, είχε στόχο αφενός τον αντιπερισπασμό για την τεράστια καταστροφή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Η σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα, με το αναμάσημα των “επιτυχιών” της κυβέρνησής του στην προώθηση του αντιλαϊκού έργου, είχε στόχο αφενός τον αντιπερισπασμό για την τεράστια καταστροφή στο Σαρωνικό, που φέρει τη σφραγίδα κυβέρνησης κι εφοπλιστών, αφετέρου να δώσει το σύνθημα για τη γρήγορη προώθηση και των νέων μέτρων της γ’ αξιολόγησης". Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, σχολιάζοντας την εισήγηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο. 

"Κάθε μέρα αποδεικνύεται όλο και περισσότερο γιατί είναι ανάγκη ο λαός ν’ απορρίψει τόσο την κυβέρνηση, που με την πολιτική της οξύνει την επίθεση στα εργασιακά – λαϊκά δικαιώματα, πουλώντας δήθεν ευαισθησία, όσο και τη ΝΔ που, προκειμένου να ξεπεράσει το ΣΥΡΙΖΑ σε αντιλαϊκότητα και διαπιστευτήρια προς το κεφάλαιο, φτάνει στο σημείο να λέει ότι οι κοινωνικές ανισότητες πηγάζουν απ’ την ανθρώπινη φύση, αναπαράγοντας ακόμη κι αντιδραστικές απόψεις, βγαλμένες απ’ τα εγχειρίδια του Μένγκελε" επισημαίνει  το ΚΚΕ.