ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Κεραμέως στο «Ακραίως»: Απορώ πως κοιμούνται το βράδυ μετά την οικολογική καταστροφή

Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου 2017, 11:55 / Ανανεώθηκε 19 Σεπτεμβρίου 2017, 13:27
Ν. Κεραμέως στο «Ακραίως»: Απορώ πως κοιμούνται το βράδυ μετά την οικολογική καταστροφή
Facebook Twitter Whatsapp

Για την οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό μίλησε στο ''Ακραίως'' η βουλευτής της ΝΔ Νίκη Κεραμέως στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ευθύνη της κυβέρνησης είναι τεράστια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για την οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό μίλησε στο ''Ακραίως'' η βουλευτής της ΝΔ Νίκη Κεραμέως στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ευθύνη της κυβέρνησης είναι τεράστια». 

Σύμφωνα με την ίδια: «Η ευθύνη είναι τεράστια. Απορώ πως κοιμούνται το βράδυ. Ποιος έκρινε πως αυτό το δεξαμενόπλοιο είναι αξιόπλοο; Δεν μπορεί να λέει ο ένας υπουργός ''κολυμπήστε άφοβα'' και να λέει μετά ο υπουργός Υγείας να λέει ''μην κολυμπήσετε''». 

Παράλληλα, η βουλευτής μίλησε για το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ και τα ισοδύναμα σε περίπτωση μέτρων: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε ισόποσες περικοπές δαπανών. Μίλησε για τις ΔΕΚΟ που έχουν ξεφύγει από τον προϋπολογισμό. Από αυτό μπορεί να εξοικονομήσει 400 εκατ. ευρώ. Όταν παρουσίασε τη μείωση στους φόρους από το 29% στο 20% παρουσίασε ισόποσες περικοπές δαπανών». 

Η κ. Κεραμέως  σχολίασε δυσμενώς και την ''φοροκαταιγίδα'' της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Ο κ. Μητσοτάκης διαφωνεί με το ό,τι δέχτηκαν την εξουθενωτική πολιτική της κυβέρνησης. Αυτή η κυβέρνηση επέλεξε να φορολογήσει μέχρι τελικής πτώσης. Μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο».

Τέλος, ερωτηθείσα για το που θα πολιτευθεί στις επόμενες εκλογές η βουλευτής απάντησε: «Αν μπορώ να έχω προτίμηση θα μιλούσα για τη Β' Αθηνών, αλλά αυτά τα αποφασίζει ο Πρόεδρος».