ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Λοβέρδος: Από τον αγώνα των υποψηφίων να προκύψει πολύς κόσμος στην κάλπη

Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου 2017, 13:14 / Ανανεώθηκε 19 Σεπτεμβρίου 2017, 18:19
Α. Λοβέρδος: Από τον αγώνα των υποψηφίων να προκύψει πολύς κόσμος στην κάλπη
Facebook Twitter Whatsapp

Προσδοκώ από τον αγώνα τους να προκύψει πολύς κόσμος που θα έρθει στην κάλπη, να ξεπεράσουμε τις 100.000, πράγματι, και να έχουμε μία παρουσία που θα εγγυάται διψήφιο αριθμό στις βουλευτικές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 «Προσδοκώ από τον αγώνα τους να προκύψει πολύς κόσμος που θα έρθει στην κάλπη, να ξεπεράσουμε τις 100.000, πράγματι, και να έχουμε μία παρουσία που θα εγγυάται διψήφιο αριθμό στις βουλευτικές», σχολίασε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον "Real", ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης των υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Με αφορμή τις διαφωνίες για το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, ο κ. Λοβέρδος είπε: «Θα υπάρχουν διαφωνίες. Σε όλα τα θέματα θα υπάρχουν οι διαφωνίες, ειδικά σε ένα χώρο όπως η Κεντροαριστερά που έχει πληθώρα στελεχών και πρέπει να αποκτήσει και πληθώρα ψηφοφόρων, πάλι. Δεν με προβληματίζει αυτό. Με προβληματίζει ότι όταν η επιτροπή Αλιβιζάτου, που έχει όλα τα εχέγγυα της εντιμότητας και της αμεροληψίας, καταλήξει αυτό θα το σεβαστούμε όλοι».