ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι γκριμάτσες της μετακλητού συμβούλου του Π. Κουρουμπλή εξόργισαν την αντιπολίτευση

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2017, 21:17 / Ανανεώθηκε 20 Σεπτεμβρίου 2017, 21:05
Οι γκριμάτσες της μετακλητού συμβούλου του Π. Κουρουμπλή εξόργισαν την αντιπολίτευση
Facebook Twitter Whatsapp

Ένταση προκλήθηκε  στη Κοινοβούλιο, με αρκετούς βουλευτές να εκνευρίζονται με τη συμπεριφορά της συμβούλου του κ. Κουρουμπλή, κατηγορώντας την ότι όσο μιλούσε ο Κ. Μητσοτάκης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ένταση προκλήθηκε  στη Κοινοβούλιο, με αρκετούς βουλευτές να εκνευρίζονται με τη συμπεριφορά της συμβούλου του κ. Κουρουμπλή, κατηγορώντας την ότι όσο μιλούσε ο Κ. Μητσοτάκης, η ίδια έκανε γκριμάτσες και γελούσε.

Η μετακλητή υπάλληλος άρχισε να κάνει ειρωνικές γκριμάτσες την ώρα που στο βήμα ήταν ο κ. Μητσοτάκης ενώ σε κάποιο σημείο θεώρησε σωστό να ξεσπάσει σε δυνατά γέλια προκαλώντας την έκρηξη του αρχηγού της ΝΔ.

«Γιατί γελάτε κύριε μου; Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω» ανέφερε σε αυστηρό τόνο ο κ. Μητσοτάκης. 
Παρά ταύτα η συνεργάτης του υπουργού δεν συνετίστηκε με αποτέλεσμα να δεχθεί τις παρατηρήσεις και του κ. Γιώργου Αμυρά (Ποτάμι): «Δεν μου έχει ξανασυμβεί να βλέπω σύμβουλο Υπουργού, υποθέτω, την κυρία, να κάνει συνεχώς γκριμάτσες και να γελάει. Κυρία μου, που βρίσκεστε στο muppet show; Βρίσκεστε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δηλαδή, όταν έρθει η σειρά μας να τοποθετηθούμε, θα έχουμε την κυρία να κάνει γκριμάτσες. Σας παρακαλώ
».

Για το ίδιο θέμα δε και ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης  επισήμανε: «Επιθυμούμε την αποβολή της κυρίας συμβούλου του Υπουργού, η οποία με τη στάση και τη συμπεριφορά της προσβάλλει το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν είναι δυνατόν να ανεχθούμε τέτοιου είδους συμπεριφορά».