ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιπολίτευση για Eldorado: Η κυβέρνηση έκανε τα αυτονόητα μετά τον διασυρμό

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2017, 17:57 / Ανανεώθηκε 21 Σεπτεμβρίου 2017, 18:29
Αντιπολίτευση για Eldorado: Η κυβέρνηση έκανε τα αυτονόητα μετά τον διασυρμό
Facebook Twitter Whatsapp

Θετική εξέλιξη κατά την αντιπολίτευση η απόφαση της Eldorado Gold να παραμείνει στην Ελλάδα. Ωστόσο εξαπολύει βολές κατά της κυβέρνησης για καθυστερήσεις στην έκδοση αδειών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χαιρέτισαν την απόφαση της Eldorado Gold να παραμείνει στην Ελλάδα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αφήνοντας όμως αιχμές κατά της κυβέρνησης για καθυστερήσεις.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: «Χαιρετίζω την παραμονή της Eldorado & ρωτώ: Γιατί χρειάστηκε τόσος χαμένος χρόνος, διεθνής διασυρμός & πιέσεις για να γίνουν τα αυτονόητα;».

Από την πλευρά του, το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του σχολιάζει πως «την προηγούμενη εβδομάδα, που ο σύμβουλος του κ.Τσίπρα έστελνε την Eldorado Gold στα τσακίδια, όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση της εταιρείας, «το ΥΠΕΝ εξέδωσε μια σειρά αδειών ρουτίνας για το έργο της Ολυμπιάδας, οι οποίες εκκρεμούσαν εδώ και πολύ καιρό». Επίσης, τις ίδιες μέρες ξεκίνησε και η διαδικασία της διαιτησίας»

«Η γνωστή διπλή γλώσσα. Τα υπουργεία και οι κρατικές υπηρεσίες άρχισαν να κινούνται όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Οι τύχες των εργαζομένων και η επενδυτική εικόνα της χώρας μπαλάκι στα εσωκομματικά παιχνίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Έτσι, όμως, με ένα βήμα μπρος και δυο βήματα πίσω, δεν μπορεί η Ελλάδα να βγει από την κρίση» επισημαίνει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.