ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Ας γίνουν λίγο αργότερα οι εκλογές στην Κεντροαριστερά

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2017, 18:38 / Ανανεώθηκε 21 Σεπτεμβρίου 2017, 18:23
Ν. Ανδρουλάκης: Ας γίνουν λίγο αργότερα οι εκλογές στην Κεντροαριστερά
Facebook Twitter Whatsapp

«Οπότε κι αν γίνουν οι εκλογές, το ενδιαφέρον θα είναι να υπάρξει μια ενωμένη και ισχυρή Κεντροαριστερά. Μεγιστοποιείται ένα ζήτημα το οποίο είναι τεχνικό» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης σχετικά με την επιστολή της Vodafone.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέση αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με την ημερομηνία των εκλογών στην Κεντροαριστερά έπειτα από την επιστολή της Vodafone πήρε ο υποψήφιος Νίκος Ανδρουλάκης.

Αναφερόμενος στα όσα ανέφερε η εταιρεία, δηλαδή ότι δεν μπορεί να προλάβει τις ημερομηνίες που έχουν οριστεί για τις εκλογές [5 και 12 Νοεμβρίου], ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε πως «πρόκειται για τεχνικά θέματα που δεν αφορούν τους πολίτες. Οπότε κι αν γίνουν οι εκλογές, το ενδιαφέρον θα είναι να υπάρξει μια ενωμένη και ισχυρή Κεντροαριστερά.Μεγιστοποιείται ένα ζήτημα το οποίο είναι τεχνικό. Τις εκλογές δεν τις έχει αναλάβει το ΠΑΣΟΚ αλλά η επιτροπή Αλιβιζάτου η οποία και κάνει προσπάθειες. Υπερασπίζομαι την παρουσία του κ. Αλιβιζάτου και θεωρώ ότι μπορεί να εγγυηθεί αυτή τη διαδικασία. Εάν δεν μπορεί να γίνει στις 5 Νοεμβρίου, ας γίνει λίγο μετά».

«Τον πολίτη τον ενδιαφέρει αν εμείς έχουμε να πούμε κάτι. Για τους φόρους, για την ανεργία των παιδιών του, για όσους έφυγαν στο εξωτερικό και για όσους έμειναν εδώ. Ο στόχος δεν είναι οι ημερομηνίες ή ο αριθμός των υποψηφίων. Ο στόχος είναι την επόμενη ημέρα των εκλογών να υπάρξει μια ισχυρή ηγεσία που θα οδηγεί σε ένα ιδρυτικό συνέδριο της ενωμένης Κεντροαριστεράς, για να τελειώνουμε μ’ αυτόν τον μικρό δικομματισμό», υποστήριξε.