ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Γαλάζια» πυρά για την ομιλία Αλ. Τσίπρα στην Κρήτη: «Τα σχόλια είναι περιττά»

Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2017, 08:02 / Ανανεώθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2017, 13:33
«Γαλάζια» πυρά για την ομιλία Αλ. Τσίπρα στην Κρήτη: «Τα σχόλια είναι περιττά»
Facebook Twitter Whatsapp

«Φλυαρούσε χωρίς να λέει τίποτα. Έταξε σε όλους τα πάντα, χωρίς να δώσει τίποτα σε κανένα», σχολιάζει δηκτικά ο Λευτέρης Αυγενάκης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Eίμαστε εδώ για να κινήσουμε προς τα μπρος το τροχό της ιστορίας, να παλέψουμε ενάντια στις ανισότητες και να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας μετατρέποντάς τα σε υπεραξία την οποία θα μοιράσουμε με δικαιοσύνη στη κοινωνία, δίνοντας ισότιμες ευκαιρίες για δουλειά και προκοπή», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας στο Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο της Κρήτης.

Η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει δηξτικά πως: «Ο κ. Τσίπρας που δεν τολμάει να αποπέμψει έναν υπουργό - ψεύτη, όπως ο κ. Κουρουμπλής, είπε στο Ηράκλειο ότι "είμαστε εδώ για να κινήσουμε προς τα μπρος τον τροχό της ιστορίας...". Τα σχόλια είναι περιττά».

Ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε: «Για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός χάθηκε μέσα σε νοητικές ακροβασίες. Φλυαρούσε χωρίς να λέει τίποτα. Έταξε σε όλους τα πάντα, χωρίς να δώσει τίποτα σε κανένα». Ανέφερε επίσης: «Μια έκθεση ιδεών για τις δυνατότητες της Κρήτης, ότι «η Κρήτη είναι ένας τόπος αρκετά μεγάλος και αρκετά οριοθετημένος», ότι αντιμάχεται τον «πρωτόγονο νεοφιλελευθερισμό της ζούγκλας», ότι «η Κρήτη είναι καλό παράδειγμα και εργαλείο συσσώρευσης πλούτου», ότι «η ανάπτυξη δε θα έρθει ως φυσικό φαινόμενο, ως μάννα εξ ουρανού».

Όταν σταμάτησε την έκθεση ιδεών, πιάστηκε αδιάβαστος, άσχετος και ψεύτης!
Μας μίλησε για «κρατική συνοχή», μας ανακοίνωσε δεκάδες forum διαλόγου και μας είπε ότι το κρίσιμο στην ανάπτυξη είναι η ορθή κατανόηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων».