ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεντροαριστερά: O Ν. Ανδρουλάκης κατέθεσε τις υπογραφές για την υποψηφιότητα

Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2017, 13:06 / Ανανεώθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2017, 19:36
Κεντροαριστερά: O Ν. Ανδρουλάκης κατέθεσε τις υπογραφές για την υποψηφιότητα
Facebook Twitter Whatsapp

Πρόκειται για μέρος των υπογραφών που συλλέχθηκαν μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε σήμερα στον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας (ΑΕΔΔ),  Νίκο Αλιβιζάτο, λίστα με 1.700 υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης.

Πρόκειται για μέρος των υπογραφών που συλλέχθηκαν μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ανδρουλάκη στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 και οι οποίες αποτυπώνουν τη μαζική, εθελούσια δημόσια στήριξη.

Κατατέθηκαν 1.300 υπογραφές από τις 13 περιφέρειες της χώρας και άλλες 400 από επιστήμονες και εργαζόμενους που διαμένουν στο εξωτερικό.

Η επιστολή του Ν. Ανδρουλάκης προς τον Νίκο Αλιβιζάτο:

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Δια της παρούσης επιστολής και σε συνέχεια της από 08/09/2017 υποβολής δήλωσης υποψηφιότητάς μου, σας καταθέτω, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται για τη διαδικασία, 1.700 υπογραφές, ως μέρος του συνόλου των υπογραφών από το κίνημα των εθελοντών που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς μου.

Οι υπογραφές αυτές καλύπτουν το σύνολο των 56 εκλογικών περιφερειών της Χώρας και αντιστοιχούν σε 100 ανά διοικητική περιφέρεια, πλέον υπογραφών που προέρχονται από Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.