ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Γ. Μανιάτη από Θράκη: είναι ανάγκη να αλλάξουμε σελίδα

Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2017, 21:27 / Ανανεώθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2017, 22:34
Μήνυμα Γ. Μανιάτη από Θράκη: είναι ανάγκη να αλλάξουμε σελίδα
Facebook Twitter Whatsapp

«Έχουμε ξεκινήσει μια πορεία για το νέο, για ένα σύγχρονο προοδευτικό Κίνημα που θα επαναφέρει την αξιοπιστία στην κοινωνία και την πολιτική». ο Γ. Μανιάτης

Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία του ο υποψήφιος για την προεδρία του νέου προοδευτικού Κινήματος της Κεντροαριστεράς Γιάννης Μανιάτης. Στόχος η επικοινωνία, ο διάλογος, η ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες και με τους κοινωνικούς φορείς. Στη διάρκεια συνάντησής του με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Μανιάτης τόνισε ότι είναι ανάγκη να αλλάξουμε σελίδα

«Έχουμε ξεκινήσει μια πορεία για το νέο, για ένα σύγχρονο προοδευτικό Κίνημα που θα επαναφέρει την αξιοπιστία στην κοινωνία και την πολιτική. Περιοδεύουμε σε όλη τη χώρα και συζητάμε, μοιραζόμαστε τη δικιά μας Ελλάδα, την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, την Ελλάδα που κρατά το λόγο της, την Ελλάδα της δημιουργίας, της παραγωγής, της εργασίας, της καινοτομίας, της αυτοπεποίθησης, της αλληλεγγύης. Αυτή είναι η Ελλάδα που αξίζει κι αυτή την Ελλάδα οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε να κάνουμε πραγματικότητα μαζί με τους πολλούς φίλους και υποστηρικτές μας για όλα τα παιδιά της πατρίδας μας», δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ο Γ. Μανιάτης.

Πρωτοπορία στην Ξάνθη

«Επισκέφθηκα τα Θερμοκήπια Θράκης στην ΕΡΑΣΜΟ Ξάνθης και είδα μια υποδειγματική επιχείρηση, μια πρωτοποριακή επένδυση 130 στρεμμάτων από τις ελληνικές εταιρείες Έλαστρον και Πλαστικά Καβάλας που χρησιμοποιούν τη γεωθερμία αποκλειστικά για θέρμανση». Απασχολούνται 140 εργαζόμενοι, έχει κύκλο εργασιών 5εκ ευρώ. «Επιχειρήσεις όπως αυτές είναι φάροι στο σκοτάδι της κρίσης που μοιράζει άπλετα η κυβέρνηση του Α. Τσίπρα στην ελληνική οικονομία. Αυτός είναι ο δρόμος του μέλλοντος για τον πρωτογενή τομέα, με ενέργεια φιλική πρός το περιβάλλον, τη γεωθερμία, σε συνεργασία του επιστημονικού δυναμικού της χώρας, των Πανεπιστημίων και της επιχειρηματικής κοινότητας», δήλωσε ο Γ. Μανιάτης σε συναντήσεις με κομματικά στελέχη και φίλους του Κινήματος.

Καινοτομία στη Δράμα

«Στη βιομηχανική περιοχή της Δράμας επισκεφθήκαμε την καινοτόμο εταιρεία σύγχρονης τεχνολογίας, Raycap s.a., η οποία εξάγει σύγχρονη τεχνολογία σ΄όλον τον κόσμο, με ετήσιο κύκλο εργασιών 200 εκ ευρώ, εκ των οποίων το 95% προέρχεται από εξαγωγές». Συνολικά στις εξαγωγές έχει την ίδια θέση με το ελληνικό λάδι που εξάγεται χωρίς τυποποίηση. «Η εταιρεία απασχολεί 400 εξειδικευμένα στελέχη. Αυτή είναι η Ελλάδα που παράγει οικονομικές και κοινωνικές υπεραξίες, που αναβαθμίζει το όνομά μας στο εξωτερικό. Αυτή είναι η Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, η ανταγωνιστική, η νικήτρια Ελλάδα. Η Ελλάδα της αριστείας», ανέφερε ο Γ. Μανιάτης.

Στη διάρκεια συνάντησής του με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Μανιάτης τόνισε ότι "είναι ανάγκη να αλλάξουμε σελίδα. Αφήνουμε πίσω το παλιό και διαμορφώνουμε περιβάλλον για το νέο. Μόνον με αξιόπιστες προτάσεις και με διαρκή και ειλικρινή διάλογο με την κοινωνία μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί μπροστά. Θέλουμε Κίνημα ιδεών κι όχι μηχανισμών."

Ομοφωνία στην Καβάλα

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Καβάλας συζητήσαμε προτάσεις και ανταλλάξαμε απόψεις για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου μέσα από ένα νέο κοινωνικό Κίνημα Σοσιαλδημοκρατίας. Δώσαμε έμφαση στον πρωταγωνιστικό ρόλο του νέου Κινήματος, στην κοινωνία και στην πολιτική", δήλωσε στο τέλος της συνάντησης ο Γιάννης Μανιάτης.

Μετά τη συνάντησή του με το Επιμελητήριο Καβάλας ο Γ. Μανιάτης δήλωσε: «Στο Επιμελητήριο Καβάλας συζητήσαμε με τον Πρόεδρο για τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας, την έλλειψη ρευστότητας, την υψηλή φορολογία, τα κόκκινα δάνεια, τα γραφειοκρατικά εμπόδια και την καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης»

«Συζητάμε με τους πολίτες το πρόγραμμα μας για ανάπτυξη, τις θέσεις εργασίας με σεβασμό στο περιβάλλον. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες και συμπορευτές για τη θερμή υποδοχή και για την εξαιρετική ανταλλαγή απόψεων. Συνεχίζουμε! Μαζί Μπροστά