ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Μανιάτης: «Αλ. Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βλάπτουν σοβαρά την ελληνική οικονομία»

Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2017, 22:48 / Ανανεώθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2017, 22:25
Γ. Μανιάτης: «Αλ. Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βλάπτουν σοβαρά την ελληνική οικονομία»
Facebook Twitter Whatsapp
«Η ανακοίνωση του Κρατικού Καταριανού Ομίλου AL RAYAN ήρθε για να αποδείξει, μετά τις Σκουριές, ότι όλη η παρουσία του Α. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν τίποτε άλλο από ρεσιτάλ ψεύδους και υποκριτικής τέχνης»

Πυρά κατά της κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Γιάννης Μανιάτης με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση του Καταριανού Ομίλου AL RAYAN σχετικά με τις επενδύσεις του στην Ελλάδα.

«Η ανακοίνωση του Κρατικού Καταριανού Ομίλου AL RAYAN ήρθε για να αποδείξει, μετά τις Σκουριές, ότι όλη η παρουσία του Α. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν τίποτε άλλο από ρεσιτάλ ψεύδους και υποκριτικής τέχνης. Η ανακοίνωση αποχώρησης αποτελεί κόλαφο για τον πρωθυπουργό και το θίασο κομπάρσων που έχει για  να παριστάνουν την κυβέρνηση. Μια τεράστια επένδυση ύψους 16 και πλέον δισεκατομμυρίων ευρώ φαίνεται ότι δεν θα υλοποιηθεί καθώς η εταιρεία, μετά από 7 χρόνια παραμονής της στη Ελλάδα, χαρακτηρίζει τη χώρα ως εχθρική προς τις επενδύσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η αποχώρηση ή ακόμη και ο θόρυβος πιθανής αποχώρησης μίας ακόμη επενδυτικής εταιρείας από την Ελλάδα δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ήδη χαμηλή διεθνώς αξιοπιστία της χώρας για την προσέλκυση επενδύσεων και σε συνδυασμό με το έλλειμμα προοδευτικών μεταρρυθμίσεων, η ανάπτυξη θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο ενώ η φορολογία θα αυξηθεί αντίστοιχα».

«Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βλάπτουν σοβαρά την οικονομία της Ελλάδας. Δεν έχουν καν το στοιχειώδες φιλότιμο να παραιτηθούν. Πρέπει όμως να φύγουν άμεσα» κατέληξε ο κ. Μανιάτης.