ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Φίλης για πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό: «Είναι ύβρις να ισχυριστούν ότι όλα έγιναν σωστά»

Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου 2017, 20:01 / Ανανεώθηκε 23 Σεπτεμβρίου 2017, 20:35
Ν. Φίλης για πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό: «Είναι ύβρις να ισχυριστούν ότι όλα έγιναν σωστά»
Facebook Twitter Whatsapp

«Προφανώς πρέπει να αναζητηθούν και να καταλογιστούν οι ευθύνες σε όλα τα επίπεδα για να μην επαναληφθούν. Το ναυτικό ατύχημα συνέβη κάτω από απροσδιόριστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Συνέβη σε ένα γνωστό περιβάλλον».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποστάσεις από τους κυβερνητικούς χειρισμούς για τον περιορισμό της πετρελαιοκηλίδας πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα ήταν ύβρις να ισχυριστεί κανείς ότι όλα έγιναν σωστά».

Μιλώντας στην εφημερίδα Kontranews, υποστηρίζει πως «προφανώς πρέπει να αναζητηθούν και να καταλογιστούν οι ευθύνες σε όλα τα επίπεδα για να μην επαναληφθούν. Το ναυτικό ατύχημα συνέβη κάτω από απροσδιόριστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Συνέβη σε ένα γνωστό περιβάλλον». 

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης ο Νίκος Φίλης υποστηρίζει ότι η διακυβέρνηση πρέπει να μπολιαστεί με περισσότερες αριστερές-προοδευτικές αξίες. Πρέπει να είμαστε, δηλαδή, αυτό που θέλουμε να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κι όχι ένα είδωλο των εξαναγκαστικών μνημονιακών πολιτικών» σημειώνει χαρακτηριστικά.   

Ο Νίκος Φίλης αναφερόμενος στον Ευκλείδη Τσακαλώτο  αναφέρει σαφέστατα ότι δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος και σημειώνει μεταξύ άλλων ότι είναι «μορφωμένος, ειλικρινής, προσηλωμένος στις δεσμεύσεις της χώρας και ταυτοχρόνως με έναν ανοικτό ορίζοντα».