ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θετικός για την μεταφορά των εκλογών της Κεντροαριστεράς ο Στ. Θεοδωράκης

Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου 2017, 11:12 / Ανανεώθηκε 24 Σεπτεμβρίου 2017, 18:43
Θετικός για την μεταφορά των εκλογών της Κεντροαριστεράς ο Στ. Θεοδωράκης
Facebook Twitter Whatsapp

Ο κ. Θεοδωράκης εκτιμά ότι η μετάθεση των εκλογών για λίγες εβδομάδες δεν ενέχει απολύτως κανένα κίνδυνο

Θετικός στο ενδεχόμενο μετάθεσης των εκλογών της Κεντροαριστεράς εμφανίζεται ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος του νέου φορέα, Σταύρος Θεοδωράκης.

Με επιστολή του στον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο, ο κ. Θεοδωράκης θεωρεί μείζον θέμα οι υποψήφιοι να ανταποκριθούν  στο αίτημα της προοδευτικής κοινωνίας για μια αδιάβλητη διαδικασία με κλασικές και ηλεκτρονικές κάλπες, όπως εξ αρχής είχε συμφωνηθεί.

«Πιστεύω ότι σε αυτό θα ομονοήσουμε, τελικά, και οι 10 υποψήφιοι. Είναι άλλωστε σημαντικό ότι οι σημαντικότερες προσωπικότητες του χώρου μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό – όπως και ο Πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος – υπερασπίζονται το δικαίωμα των φίλων και των μελών να μπορούν να ψηφίσουν είτε με τον παραδοσιακό τρόπο είτε ηλεκτρονικά εξ αποστάσεως. Και πρέπει να δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο ώστε να γίνουν όλα σωστά», ανέφερε.

 Ο κ. Θεοδωράκης εκτιμά ότι η μετάθεση των εκλογών για λίγες εβδομάδες δεν ενέχει απολύτως κανένα κίνδυνο, αντιθέτως υποστηρίζει ότι δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες που αντιλαμβάνονται ότι το κύριο μέλημά μας είναι η ανοιχτή και αξιόπιστη διαδικασία και όχι μια κομματική ψηφοφορία ελεγχόμενη από μηχανισμούς.