ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Λαφαζάνης: Να αποτινάξουμε τη γερμανική μπότα πριν να είναι αργά

Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου 2017, 13:38 / Ανανεώθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2017, 14:49
Π. Λαφαζάνης: Να αποτινάξουμε τη γερμανική μπότα πριν να είναι αργά
Facebook Twitter Whatsapp

«Η νέα μετεκλογική Γερμανία δεν αφήνει κανένα ίχνος αυταπάτης για το αδιέξοδο μέλλον της ευρωζώνης και της ίδιας της ΕΕ», αναφέρει ο γραμματέας της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας.

«Τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών φέρνουν στο προσκήνιο μια Γερμανία πολύ πιο επικίνδυνη για τους ευρωπαϊκούς λαούς και με πολύ πιο σκληρές ηγεμονικές διαθέσεις.», τονίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σε ανακοίνωσή του, ο γραμματέας της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας σημειώνει πως «η νέα μετεκλογική Γερμανία δεν αφήνει κανένα ίχνος αυταπάτης για το αδιέξοδο μέλλον της ευρωζώνης και της ίδιας της ΕΕ» και προσθέτει:

«Ειδικότερα, όλα δείχνουν ότι η μετεκλογική Γερμανία θα είναι πολύ πιο σκληρή και ακόμα πιο πιεστική και άτεγκτη απέναντι στη χώρα μας και στον καταστροφικό μνημονιακό δρόμο της υποδούλωσης και κοινωνικής λεηλασίας που ακολουθεί η παραδομένη εγχώρια κυρίαρχη πολιτική τάξη».
Οφείλουμε να διαβάσουμε καλά τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών και κυρίως να βγάλουμε πριν είναι πολύ αργά τα σωστά συμπεράσματα.

«Οι γερμανικές εκλογές αποτελούν μια μεγάλη ύστατη πρόκληση για την χώρα μας να αλλάξει γρήγορα πορεία και προσανατολισμούς. Αποτελούν εκ των πραγμάτων μια μεγάλη πρόκληση  για τον ελληνικό λαό να ενωθεί και να αγωνισθεί για να αποτινάξει την γερμανική μπότα από την Ελλάδα. Για μια νέα διαφορετική Ελλάδα λεύτερη, κυρίαρχη, δημοκρατική με εθνικό νόμισμα και ριζοσπαστικό πρόγραμμα μετασχηματισμού σε ρήξη με την ΕΕ, η οποία θα ακολουθεί μια πορεία ανασυγκρότησης και δικαιοσύνης», καταλήγει ο κ. Λαφαζάνης.