ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πηγές ΝΔ: Και Καμμένος και... κρυμμένος

Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου 2017, 15:57 / Ανανεώθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2017, 15:46
Πηγές ΝΔ: Και Καμμένος και... κρυμμένος
Facebook Twitter Whatsapp

«Πρωτοφανές ο κ. Καμμένος να απουσιάζει από την αίθουσα της Ολομέλειας», σχολιάζουν πηγές της Πειραιώς για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Και Καμμένος και... κρυμμένος» σχολιάζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας και σημειώνουν ότι είναι «πρωτοφανές ο κ. Καμμένος να απουσιάζει από την αίθουσα της Ολομέλειας».

«Η στάση του κ. Καμμένου ευτελίζει τον κοινοβουλευτισμό και τη διαδικασία που εξελίσσεται σήμερα στη Βουλή» σημειώνουν οι ίδιες πηγές, τονίζουν ότι ο κ. Καμμένος θα έπρεπε σήμερα να παρακολουθεί από την αίθουσα τη συζήτηση, μιλούν για συμπεριφορά πολιτικής υποκρισίας και προαναγγέλλουν ότι η ΝΔ θα επανέλθει αυτήν τη φορά για τη σχέση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, με την υπόθεση Καμμένου.

Αμέσως μετά την ομιλία του, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας, είπε:

«Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει ο εμπλεκόμενος να μη συμμετέχει στη διαδικασία. Τόσα χρόνια που είμαι βουλευτης δεν το έχω ξαναδεί».