ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ. Γεννηματά: Ο κ. Καμμένος με τις ευλογίες του Αλ. Τσίπρα υποδύθηκε τον υπουργό Δικαιοσύνης

Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου 2017, 17:02 / Ανανεώθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2017, 17:16
Φ. Γεννηματά: Ο κ. Καμμένος με τις ευλογίες του Αλ. Τσίπρα υποδύθηκε τον υπουργό Δικαιοσύνης
Facebook Twitter Whatsapp

Σφοδρή επίθεση Φ. Γεννηματά σε Πάνο Καμμένο και τον Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πυρά προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο διατύπωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στη Βουλή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Καμμένος υποδύθηκε τον υπουργό Δικαιοσύνης με τις ευλογίες του Πρωθυπουργού».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:  «Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί τις ανισότητες ως κοινωνικό φαινόμενο και μας υπόσχεται ανάπτυξη για λίγους. Προτεραιότητα η ανάπτυξη για όλους με δίκαια διανομή του οφέλους της. Χρειάζεται να αλλάξουμε πορεία, χρειάζεται να καταγραφεί νέα λαϊκή ετυμηγορία.  Θα πρωταγωνιστήσει η Κεντροαριστερά του επόμενο διάστημα στον τόπο. Η Ελλάδα στην Ευρώπη χρειάζεται μία σοβαρή κυβέρνηση. Ιδιαίτερα τώρα. Τα αποτελέσματα στη Γερμανία μας κάνουν όλους να ανησυχούμε ιδιαίτερα. Η χώρα πρέπει να προετοιμαστεί για τη στήριξη των εθνικών συμφερόντων». 

Σε σχέση με την υπόθεση της πετρελαιοκηλίδας υπογράμμισε: «Σε οποιαδήποτε χώρα ο Κουρουμπλής ή θα είχε παραιτηθεί ή θα είχε αποπεμφθεί. Περιμένουμε αποτελεσματική δράση στην απορρύπανση και στην αποζημίωση των πληγέντων». 

Την ίδια στιγμή σχολίασε και την εμπλοκή του κ. Καμμένου στο ζήτημα του Noor 1: «Φαίνεται πως ο κ. Καμμένος με τις ευλογίες του Αλέξη Τσίπρα υποδύθηκε τον υπουργό Δικαιοσύνης. Πρόκειται για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Ο Π. Καμμένος δεν μπορεί να εξηγήσει με ποια αρμοδιότητα και για ποιο λόγο ενεπλάκη. Έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Καμμένο μαχητικά. Κράταμε να σε κρατώ δεν υπάρχουν χωρίς αυτό. Η κυβέρνηση διαθέτει ή όχι τη δεδηλωμένη; Δεν μπορούμε να ανεχθούμε την κοροϊδία από τη μία ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στους προοδευτικούς πολίτες και ο ακροδεξιός συγκυβερνήτης σας στους υπερ-συντηρητικούς. Είστε όλο λόγια και στο τέλος τίποτα».