ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδ. Λοβέρδος: Το τέλος αυτού του πρωθυπουργού, αρχή της αναζήτησης ευθυνών

Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου 2017, 18:05 / Ανανεώθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2017, 18:37
Ανδ. Λοβέρδος: Το τέλος αυτού του πρωθυπουργού, αρχή της αναζήτησης ευθυνών
Facebook Twitter Whatsapp

«Το τέλος αυτού του πρωθυπουργού θα είναι η αρχή της αναζήτησης πολιτικών και ποινικών ευθυνών μόλις ο λαός κάνει τις επιλογές του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση του αιτήματος της ΝΔ για Εξεταστική Επιτροπή για τον Πάνο Καμμένο σε σχέση με την υπόθεση του Noor 1.

«Το τέλος αυτού του πρωθυπουργού θα είναι η αρχή της αναζήτησης πολιτικών και ποινικών ευθυνών μόλις ο λαός κάνει τις επιλογές του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος και συνέχισε:

«Όταν οι κυβερνώντες σκέφτονται αποκλειστικά το κομματικό τους συμφέρον, να παραμείνουν δηλαδή στην εξουσία, παραμελούν το συμφέρον της Ελλάδας».

«Υπουργός κυβέρνησης συνομιλεί με καταδικασμένο ισοβίτη. Όταν μια κυβερνητική παράταξη προσφεύγει στην πλειοψηφία της για να αποφεύγει τον έλεγχο, χρησιμοποιεί ένα δικαίωμα που είναι παροδικό. Το τέλος αυτού του πρωθυπουργού θα είναι η αρχή της αναζήτησης πολιτικών και ποινικών ευθυνών μόλις ο λαός κάνει τις επιλογές του», επεσήμανε.