ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Δούρου: Να αλλάξουν τα κακώς κείμενα δεκαετιών στο Πεδίο του Άρεως

Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου 2017, 21:18 / Ανανεώθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2017, 21:56
Ρ. Δούρου: Να αλλάξουν τα κακώς κείμενα δεκαετιών στο Πεδίο του Άρεως
Facebook Twitter Whatsapp

Η κ. Δούρου τονίζει ότι το ενδιαφέρον της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής για το Πεδίο του Άρεως δεν χρονολογείται τις «τελευταίες πέντε ημέρες» αλλά από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ευθύνη της διοίκησης της Περιφέρειας

Την ευαισθησία και το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Αττικής για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίον του Άρεως περιγράφει μέσω επιστολής της η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Η κ. Δούρου τονίζει ότι το ενδιαφέρον της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής για το Πεδίο του Άρεως δεν χρονολογείται τις «τελευταίες πέντε ημέρες» αλλά από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ευθύνη της διοίκησης της Περιφέρειας και επισήμανε «ότι στόχος των αποφάσεων και των ενεργειών μας τα τελευταία τρία χρόνια είναι να αποδοθεί ο δημόσιος χώρος του πάρκου στους πολίτες με όρους ασφάλειας των πολιτών και με σεβασμό στο περιβάλλον.

«Διοργανώνουμε σε συνεργασία με άλλους φορείς, εκδηλώσεις (πολιτιστικές, ψυχαγωγικές, κ.α) και παράλληλα προωθούμε προγράμματα περιβαλλοντικού, εκπαιδευτικού, αθλητικού χαρακτήρα. Παράλληλα επιχειρούμε να αντιμετωπίσουμε κρίσιμα ζητήματα, όπως της καθαριότητας, της φύλαξης, κ.α.» σημείωσε ακόμη η κ. Δούρου.

Επιπλέον, η Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι κατέχει κάποια θαυματουργική μέθοδο για να αλλάξει τα κακώς κείμενα δεκαετιών στο Πεδίο του Άρεως από τη μια μέρα στην άλλη, ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία συνεργασίας για την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών για έναν εμβληματικό χώρο όπως το Πεδίο του Άρεως – έναν χώρο που μας αφορά όλους μας.