ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Θεοδωράκης για ηλεκτρονική ψηφοφορία: Η κ. Γεννηματά θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω;

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2017, 12:07 / Ανανεώθηκε 27 Σεπτεμβρίου 2017, 13:37
Στ. Θεοδωράκης για ηλεκτρονική ψηφοφορία: Η κ. Γεννηματά θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω;
Facebook Twitter Whatsapp

«Το νέο προοδευτικό Κίνημα για να είναι μεγάλο, για να είναι δυνατό, θα πρέπει να το ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Οι φίλοι μας. Ό,τι άλλο θα είναι λάθος»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μήνυμα - πρόκληση στη Φώφη Γεννηματά απηύθυνε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται. Ο επικεφαλής του Ποταμιού επιμένει στην πρότασή του για ηλεκτρονική ψηφοφορία στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης ηγέτη του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και στο βίντεο που ανάρτησε στο Facebook προκαλεί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

"Είμαι στις Βρυξέλλες για συναντήσεις και μια ομιλία. Πριν από λίγο, εδώ στην είσοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μια ομάδα νέων επιστημόνων με ρώτησε αν θα μπορεί να ψηφίσει για τον αρχηγό του νέου προοδευτικού Κινήματος. Ακούστε, γιατί δε θέλω να υποκρίνομαι. Κάποιοι μεθοδικά σαμποτάρουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Έχουν μάθει να εμπιστεύονται μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς. Εγώ όμως θα επιμείνω και καλώ τους άλλους υποψήφιους να είναι ξεκάθαροι. Όχι "ναι μεν, αλλά". Η τεχνολογία το επιτρέπει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ιδιαίτερα απευθύνομαι στην κυρία Γεννηματά. Θα πρέπει να αποφασίσει: θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω; Το νέο προοδευτικό Κίνημα για να είναι μεγάλο, για να είναι δυνατό, θα πρέπει να το ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Οι φίλοι μας. Ό,τι άλλο θα είναι λάθος.", αναφέρει στο μήνυμά του ο Σταύρος Θεοδωράκης.