ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ προς Στ. Θεοδωράκη: Το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας έχει κλείσει!

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2017, 14:45 / Ανανεώθηκε 27 Σεπτεμβρίου 2017, 14:01
ΠΑΣΟΚ προς Στ. Θεοδωράκη: Το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας έχει κλείσει!
Facebook Twitter Whatsapp

«Δεν έχει νόημα η ανακύκλωση της συζήτησης, η οποία έχει γίνει διεξοδικά για τα διαδικαστικά ζητήματα. Το ταχύτερο δυνατόν θα πρέπει όλοι μαζί να προχωρήσουμε στα θέματα ουσίας. Είναι η ώρα της πολιτικής», λένε στο ΠΑΣΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η συζήτηση για τα διαδικαστικά έχει κλείσει, διαμηνύει το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας ουσιαστικά στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος επανέλαβε την επιθυμία του για ηλεκτρονική ψηφοφορία στις εκλογές για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Δεν έχει νόημα η ανακύκλωση της συζήτησης, η οποία έχει γίνει διεξοδικά για τα διαδικαστικά ζητήματα. Το ταχύτερο δυνατόν θα πρέπει όλοι μαζί να προχωρήσουμε στα θέματα ουσίας. Είναι η ώρα της πολιτικής» επισήμαναν στο ΑΠΕ κύκλοι της Χαριλάου τρικούπη.

Ειδικότερα, για το θέμα της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, για το οποίο παραμένουν οι διαφωνίες, οι ίδιοι κύκλοι τόνισαν: «Υπενθυμίζουμε για τελευταία φορά ότι μετά την άρνηση των τριών μεγάλων ελληνικών εταιρειών να διασφαλίσουν το αδιάβλητο και την αξιοπιστία της ψηφοφορίας το θέμα έχει κλείσει».

Το μήνυμα του Στ. Θεοδωράκη

Μήνυμα - πρόκληση στη Φώφη Γεννηματά απηύθυνε νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται. Ο επικεφαλής του Ποταμιού επιμένει στην πρότασή του για ηλεκτρονική ψηφοφορία στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης ηγέτη του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και στο βίντεο που ανάρτησε στο Facebook προκαλεί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

"Είμαι στις Βρυξέλλες για συναντήσεις και μια ομιλία. Πριν από λίγο, εδώ στην είσοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μια ομάδα νέων επιστημόνων με ρώτησε αν θα μπορεί να ψηφίσει για τον αρχηγό του νέου προοδευτικού Κινήματος. Ακούστε, γιατί δε θέλω να υποκρίνομαι. Κάποιοι μεθοδικά σαμποτάρουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Έχουν μάθει να εμπιστεύονται μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς. Εγώ όμως θα επιμείνω και καλώ τους άλλους υποψήφιους να είναι ξεκάθαροι. Όχι "ναι μεν, αλλά". Η τεχνολογία το επιτρέπει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ιδιαίτερα απευθύνομαι στην κυρία Γεννηματά. Θα πρέπει να αποφασίσει: θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω; Το νέο προοδευτικό Κίνημα για να είναι μεγάλο, για να είναι δυνατό, θα πρέπει να το ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Οι φίλοι μας. Ό,τι άλλο θα είναι λάθος.", αναφέρει στο μήνυμά του ο Σταύρος Θεοδωράκης.