ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ. Γεννηματά: Nα στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2017, 23:06 / Ανανεώθηκε 27 Σεπτεμβρίου 2017, 23:46
Φ. Γεννηματά: Nα στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας
Facebook Twitter Whatsapp

«Η έκθεση αυτή αποδεικνύει ότι η Ελλάδα μπορεί. Η Πελοπόννησος μπορεί.  Με καινοτομία οι επιχειρήσεις μπορούν να σταθούν όρθιες απέναντι στο διεθνή ανταγωνισμό. Αυτό που χρειάζεται όμως είναι αλλαγή πολιτικής» ανέφερε η κ. Γεννηματά

Την ύπαρξη μιας αξιόπιστης κυβέρνησης η οποία θα οδηγήσει σε μια καλή συμφωνία με τους εταίρους κυρίως όσον αφορά τα πρωτογενή πλεονάσματα, τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψη της στα εγκαίνια της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017» στην Αργολίδα.

«Η έκθεση αυτή αποδεικνύει ότι η Ελλάδα μπορεί. Η Πελοπόννησος μπορεί.  Με καινοτομία οι επιχειρήσεις μπορούν να σταθούν όρθιες απέναντι στο διεθνή ανταγωνισμό. Αυτό που χρειάζεται όμως είναι αλλαγή πολιτικής» ανέφερε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε ότι «Χρειάζεται αξιόπιστη κυβέρνηση, για να μπορέσουμε να συμφωνήσουμε με τους εταίρους μας κυρίως όσον αφορά τα πρωτογενή πλεονάσματα».

 «Για να μπορέσουμε έμπρακτα να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις που άντεξαν μέσα στην κρίση και να δημιουργήσουμε εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Εμείς με το Σχέδιο Ελλάδα στηρίζουμε αυτή την προοπτική, την παραγωγή νέου πλούτου και τη δίκαιη αναδιανομή του, για να χτυπήσουμε τις ανισότητες. Για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τις αλλαγές και τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Αλλάζουμε πριν απ’ όλα εμείς» πρόσθεσε ακόμη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε λέγοντας: «Μαζί με τους πολίτες αναγεννάμε τη Δημοκρατική Παράταξη για να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πραγματική προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας.»