ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος κατά Ν. Μπακογιάννη: Δεν προσέγγισε ούτε το ύψος των αστραγάλων των ΑΝΕΛ

Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2017, 12:07 / Ανανεώθηκε 28 Σεπτεμβρίου 2017, 13:59
Π. Καμμένος κατά Ν. Μπακογιάννη: Δεν προσέγγισε ούτε το ύψος των αστραγάλων των ΑΝΕΛ
Facebook Twitter Whatsapp

Ο υπουργός Άμυνας δίνει νέα απάντηση στη βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ντόρα Μπακογιάννη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τρεις ημέρες μετά την κόντρα τους στην Ολομέλεια, όπου συζητείτο η πρόταση της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο, ο υπουργός Άμυνας δίνει νέα απάντηση στη βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η κ. Μπακογιάννη συνεχίζει να βγαίνει από την πολιτική της αφάνεια επιδεικνύοντας παντελόνια. Στην πολιτική, μέτρο αποδοχής ή απόρριψης δεν είναι η τεστοστερόνη ή το μήκος των παντελονιών, είναι η αποδοχή του ελληνικού λαού, την οποία αποζήτησε με τη δημιουργία του κόμματός της που δεν κατάφερε να προσεγγίσει ούτε το ύψος των αστραγάλων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων», αναφέρει στη δήλωσή του ο Π. Καμμένος και συνιστά ψυχραιμία στην κ. Μπακογιάννη:

«Επειδή της έχει γίνει εμμονή, της συνιστώ να το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία. Καταλληλότερος από τον κ. Θεοδωρικάκο θα ήταν ένας πιο ειδικός στις περιπτώσεις αυτές».

Πριν από τρεις ημέρες η κ. Μπακογιάννη είχε πει από το βήμα της Βουλής: «Έχω μάθει ότι το κοινοβούλιο έχει μια βασική αρχή, τον διάλογο. Και ομολογώ ότι μου έκανε αλγεινή εντύπωση ότι ο πρωθυπουργός της χώρας και ο κ. Καμμένος μιλούν τελευταίοι, διότι φοβούνται τις απαντήσεις. Επειδή είμαι λίγο πιο παλιά εδώ μέσα, τσάμπα μάγκας είναι εκείνος που σηκώνεται από κει και προκαλεί να γίνει προκαταρκτική επιτροπή και στην εξεταστική κρύβεται πίσω από τις φούστες του κυρίου Τσίπρα».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας και η κα Μπακογιάννη συνέστησε «ψυχραιμία» για να διορθώσει τις «φούστες» με «τα παντελόνια του κυρίου Τσίπρα, αν αυτό ενοχλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».