ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Μανιάτης: Μετά τις επενδύσεις και τα TAXI υπό διωγμό

Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2017, 13:57 / Ανανεώθηκε 28 Σεπτεμβρίου 2017, 14:59
Γ. Μανιάτης: Μετά τις επενδύσεις και τα TAXI υπό διωγμό
Facebook Twitter Whatsapp

Για το νομοσχέδιο που βάζει ''φρένο'' στις start ups για τα ταξί μιλά ο υποψήφιος της Κεντροαριστεράς Γιάννης Μανιάτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πυρά προς την κυβέρνηση με αφορμή το υπό σχεδιασμό νομοσχέδιο για τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες ταξί διατυπώνει ο υποψήφιος της Κεντροαριστεράς Γιάννης Μανιάτης.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος της Κεντροαριστεράς «πρόκειται για ένα ακόμα ισχυρό κυβερνητικό χτύπημα στην καινοτομία και καταργούν την καινοτομία και κάθε όφελος που μπορεί να προκύψει μέσω του ψηφιακού επιχειρείν».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Μανιάτη: «Με αφορμή δημοσιεύματα για το κυβερνητικό νομοσχέδιο για τον κλάδο των ταξί, έχουμε άλλο ένα κραυγαλέο παράδειγμα αρμονικής συνεργασίας μιας οπισθοδρομικής κυβέρνησης, με μια συντεχνιακή ηγεσία. Και οι δύο άγονται και φέρονται από το δικό τους μικροπολιτικό συμφέρον και όχι από τη διασφάλιση καλύτερου περιβάλλοντος εργασίας για τα μέλη τους και καλύτερων υπηρεσιών προς τους πολίτες-πελάτες. 

Προσβάλουν 8.000 επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Taxi Beat, που παρουσιάζει 8% μηνιαία αύξηση κι έχει εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ένα ακόμη ισχυρό κυβερνητικό χτύπημα στην καινοτομία και την ποιότητα υπηρεσιών προς τους πολίτες. Εξισώνουν προς τα κάτω όλους όσους μπορούν και θέλουν να δώσουν υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες στον καταναλωτή.

Εξισώνουν όλους όσους επενδύουν στη δουλειά τους, με τον αδιάφορο ακόμη και τον κακό επαγγελματία του κλάδου. Καταργούν την καινοτομία και ακόμη περισσότερο τα οφέλη που προκύπτουν μέσω του ψηφιακού επιχειρείν. Η κυβέρνηση ματαιώνει κάθε ελπίδα ανάπτυξης, που μπορεί να έλθει με τη βοήθεια και συμμετοχή ενός ζωντανού κινήματος start-ups. 

Διαγράφουν και ακυρώνουν κάθε προσπάθεια αξιολόγησης, που οι ίδιοι οι καταναλωτές έχουν την επιλογή να κάνουν, ώστε να επιβραβεύονται οι επαγγελματίες που πράγματι τιμούν το τιμόνι που κρατάνε. Βάζουν τον υπεύθυνο αξιόπιστο επαγγελματία, στην ίδια κατηγορία με τον ασυνείδητο και κακό επαγγελματία. 

Ο κ. Χρ. Σπίρτζης σε αγαστή συνεργασία με τους πιο συντεχνιακούς κύκλους του κλάδου, επιχειρούν να μετατρέψουν σε κομματικό στρατό τους δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους οικογενειάρχες, απαξιώνοντας, αντί να αναβαθμίσουν τον κλάδο, σε βάρος των καταναλωτών και της κοινωνίας. Σε βάρος δυστυχώς και των ίδιων των εργαζομένων. 

Η κυβέρνηση Α. Τσίπρα, μετά τις επενδύσεις, θέτει υπό διωγμό την καινοτομία και την ποιότητα υπηρεσιών, αιχμάλωτη συμφερόντων συντεχνιακής και πελατειακής φύσης».