ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζονται οι διαφωνίες στην Κεντροαριστερά για την ηλεκτρονική ψηφοφορία

Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2017, 17:40 / Ανανεώθηκε 28 Σεπτεμβρίου 2017, 19:44
Συνεχίζονται οι διαφωνίες στην Κεντροαριστερά για την ηλεκτρονική ψηφοφορία
Facebook Twitter Whatsapp

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης επέμενε στην ανάγκη και για ηλεκτρονικές κάλπες, γράφοντας στον λογαριασμό του στο Twitter: «Στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν το δικαίωμα όλων των πολιτών να συμμετέχουν, διαδικαστικό θέμα! Κρίμα. Για εμάς είναι η αρχή της πολιτικής».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι διαφωνίες μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, αναφορικά με το ζήτημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης επέμενε στην ανάγκη και για ηλεκτρονικές κάλπες, γράφοντας στον λογαριασμό του στο Twitter: «Στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν το δικαίωμα όλων των πολιτών να συμμετέχουν, διαδικαστικό θέμα! Κρίμα. Για εμάς είναι η αρχή της πολιτικής».

Λίγο αργότερα, κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη επισήμαναν ότι «δεν έχει κανένα νόημα η ανακύκλωση μίας συζήτησης που έγινε διεξοδικά για διαδικαστικά θέματα. Τώρα όλοι μαζί θα προχωρήσουμε στα θέμα πολιτικής ουσίας, όπως περιμένουν οι Έλληνες πολίτες. Οι τρεις μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, με τις απαντήσεις που έχουν δώσει, έχουν κλείσει το θέμα, που είναι τεχνικό και όχι διαδικαστικό, κι έχει κλείσει. Με πάνω από 1.000 κάλπες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό θα γίνει η καλύτερη διαδικασία για να διασφαλιστεί η συμμετοχή και το αδιάβλητο».