ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν. Λοβέρδος στο «Ακραίως»: Η επένδυση στο Ελληνικό θα γίνει μετά τις εκλογές

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2017, 10:59 / Ανανεώθηκε 29 Σεπτεμβρίου 2017, 12:35
Αν. Λοβέρδος στο «Ακραίως»: Η επένδυση στο Ελληνικό θα γίνει μετά τις εκλογές
Facebook Twitter Whatsapp

Την πεποίθηση ότι η επένδυση στο Ελληνικό θα γίνει μετά τις εκλογές διατύπωσε ο κ. εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πυρά προς την κυβέρνηση για την επένδυση στο Ελληνικό εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Τάκη Χατζή και στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ. 

Όπως τόνισε ο ίδιος «Ενώ για το Ελληνικό παλεύαμε και μας ροκάνιζαν την προσπάθεια, λέγαμε ότι πρέπει να γίνει η επένδυση. Μας κατηγορούσαν ότι τα έχουμε πιάσει από τον Λάτση. Η δική μας τάση είναι να γίνει η επένδυση».

Σε σχέση με την γεν. γραμματέα τόνισε: «Η επιλογή για την κ. Βλαζάκη είναι του κ. Ξυδάκη. Εϊναι ΣΥΡΙΖΑ αυτοί που αντιτίθεται στην προσπάθεια», ενώ συμπλήρωσε ότι «Αν ακολουθήσουμε αυτόν τον παραλογισμό θα έχουμε καθυστερήσεις στο έργο και υπονόμευσή του».

'Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αντί να το παρακάμψει, το προτιμότερο είναι να κοιτάξει τη σύνθεση του ΚΑΣ».

Πρόσθεσε, δε, ότι «Όλο αυτό το κομμάτι ρυθμίζεται ως αρχαιολογικός χώρος. Ίσως την Τρίτη έχουμε νέα προβλήματα. Αν δεν ανατραπεί η απόφαση αυτό που θα συμβεί είναι ότι αν θες να κάνεις και μια τρύπα θα πρέπει να παίρνεις άδεια από την αρχαιολογία». 

Ο κ. Λοβέρδος μίλησε για τις κατηγορίες που είχε δεχθεί για προηγούμενες επενδύσεις: «Για να γίνει το Ιδρυμα Νιάρχου είχαμε κατηγορηθεί για περίεργες σχέσεις με τον Νιάρχο. Αλλά για να γίνει χύθηκε αίμα. Αυτό που δεν κατόρθωσε να κάνει η δική μας κυβέρνηση είναι ότι να έρχεται ο έλεγχος αλλά κάποτε να τελειώνει. Να γίνεται την κατάλληλη ώρα». 

Σε ερώτηση, τέλος, αν τελικά θεωρεί ότι θα γίνει η επένδυση στο Ελληνικό ο κ. Λοβέρδος απάντησε ότι: «Θα γίνει μετά τον κ. Τσίπρα. Θα γίνει μετά τις εκλογές. Μακάρι όλα να κυλήσουν γρήγορα και να μην φύγει ο επενδυτής. Το μπλοκάρισμα παράγεται εσωκομματικά από τον ΣΥΡΙΖΑ».