ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει η επιτροπή Ν. Αλιβιζάτου για την ηλεκτρονική διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2017, 16:04 / Ανανεώθηκε 29 Σεπτεμβρίου 2017, 16:54
Συνεδριάζει η επιτροπή Ν. Αλιβιζάτου για την ηλεκτρονική διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Νίκος Αλιβιζάτος έκανε γνωστό ότι μέχρι τώρα για το θέμα της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των εκλογικών τμημάτων στο αίτημα της επιτροπής απάντησαν οι 5 από τις 6 εταιρείες στις οποίες απευθύνθηκε.

Το μείζων θέμα την ψηφοφορίας και ειδικότερα η ηλεκτρονική διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων  πρόκειται να τεθεί επί τάπητος στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής Αλιβιζάτου.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18:00, ενώ σε επιστολή του ο κ. Νίκος Αλιβιζάτος έκανε γνωστό ότι μέχρι τώρα για το θέμα της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των εκλογικών τμημάτων στο αίτημα της επιτροπής απάντησαν οι 5 από τις 6 εταιρείες στις οποίες απευθύνθηκε.

Η επιστολή του κ. Αλιβιζάτου

Προς τα μέλη της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας 

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι, 

Έλαβα εμπροθέσμως απαντήσεις από 5 από τις εταιρίες πληροφορικής στις οποίες απευθύνθηκα την περασμένη Τρίτη (6 συνολικά) και, ως εκ τούτου, μπορούμε να προχωρήσουμε. 

Η συνεδρίασή μας, όπως σας έχω ήδη ειδοποιήσει, θα γίνει αύριο, 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18.00. Λόγω του μεγάλου πλέον αριθμού των συμμετεχόντων και για περισσότερη άνεση, έχω κλείσει την αίθουσα “Πλάτων”, στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου Τιτάνια, οδός Πανεπιστημίου 52. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως: 

1. Επικύρωση υποψηφιοτήτων. 

2. Προσφορές εταιριών πληροφορικής 

3. Ανάθεση καθηκόντων σε συντονιστή τύπου. 

Έχω υποσχεθεί σε ορισμένους από σας, που είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις το βράδυ της Παρασκευής, ότι η συνεδρίαση δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 2 ώρες. 

Με τους φιλικούς χαιρετισμούς μου, 

Ν.Κ. Αλιβιζάτος