ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης στο «Ακραίως»: Δεν θέλουμε ένα συνέδριο με «μπράβο» και «ζήτω»

Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου 2017, 11:40 / Ανανεώθηκε 1 Οκτωβρίου 2017, 11:39
Κ. Χατζηδάκης στο «Ακραίως»: Δεν θέλουμε ένα συνέδριο με «μπράβο» και «ζήτω»
Facebook Twitter Whatsapp

Τι αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για το επερχόμενο συνέδριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο επίκεντρο της παρουσίας του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη στο ''Ακραίως'' και στον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ βρέθηκε η επένδυση στο Ελληνικό αλλά και το συνέδριο του κόμματός του. 

Σε σχέση με την επένδυση στο Ελληνικό υπογράμμισε: «Υπάρχει μια κυβέρνηση που άλλαξε μυαλά. Κάθεται και κλωσάει το πράγμα. Μας λέει «μην ανησυχείτε» ενώ έχει εκκρεμή ζητήματα. Είναι τραγέλαφος. Είναι ντροπή για μια κυβέρνηση αυτό που συμβαίνει. Ο κ. Τσίπρας είναι πρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου. Δεν μπορεί να είναι τόσο αδύναμος που δεν μπορεί να μετακινήσει τη γ.γ. του ΚΑΣ. Έχουμε κυβέρνηση που κρίνεται από το αποτέλεσμα».

Την ίδια στιγμή ο κ. Χατζηδάκης μίλησε για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που θα λάβει χώρα τον Δεκέμβριο: «Είμαι πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής. Είναι ένα συνέδριο θέσεων, προγραμματικό. Eίναι σαφές ότι συνδυάζουμε την ελευθερία. Δεν αλλάζουμε τίποτα στο καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας. Η ΝΔ θέλει μέσα από το συνέδριο να ξεδιπλώσει το αφήγημά της. Δεν θέλουμε ένα συνέδριο με μπράβο και ζήτω αλλά να ανοίξουμε τις πόρτες για να έρθουν νέοι άνθρωποι».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε και για το αποτύπωμα της κυβέρνησης στην κοινωνία: «Πρέπει να κάνουμε ακόμα σαφέστερο ότι η κυβέρνηση κάνει τους φτωχούς φτωχότερους. Τσακίζουν την οικονομία γιαυτό έχουμε φτάσει σε χαμηλό 20ετίας. Χωρίς επενδύσεις δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Αυτή η κυβέρνηση βλάπτει τους φτωχότερους». 

«Έχουμε διατυπώσει προτάσεις. Ομως είμαστε πάνω σε κινούμενη άμμο. Θέλουμε να ακούσουμε τους κοινωνικά αδύναμους. Θέλουμε να ακούσουμε όσους εχουν καχυποψία απέναντι στην πολιτική. Ακόμα και ανθρώπους που πρώτη φορά θα έρθουν να μιλήσουν στη Νέα Δημοκρατία.Μας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα της Τεχνολογίας. Θα κυκλοφορήσουμε ένα ερωτηματολόγιο ηλεκτρονικά με πραγματικά διλήμματα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα. Θέλουμε να γίνουμε μια κυβέρνηση που θα κάνει ένα ποιοτικό άλμα» κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης.