ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Βορίδης: Οι κάλπες θα στηθούν το 2018

Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου 2017, 14:04 / Ανανεώθηκε 1 Οκτωβρίου 2017, 14:26
Μ. Βορίδης: Οι κάλπες θα στηθούν το 2018
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Ο τομεάρχης εσωτερικών της ΝΔ εκτιμά ότι «οι κάλπες θα στηθούν από τον ήδη ηττημένο ΣΥΡΙΖΑ εντός του 2018».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ευτυχώς τελείωσε η γελοιότης της αλιεύσεως πλειοψηφιών από την κυβέρνηση στο Κοινοβούλιο. Από εδώ και πέρα, ή θα έχουν δεδηλωμένη πλειοψηφία ή τα νομοσχέδια δεν θα περνούν» δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews, ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης και συμπληρώνει, «ήδη ο ενίοτε υπερδεξιός και υπερσυντηρητικός Καμμένος φάνηκε πόσο ιδεολόγος είναι. Πρώτο παράδειγμα η στάση τους στο νομοσχέδιο για την έμφυλη ταυτότητα. Αυτοί που δεν ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης μετά τη συναλλαγή θα ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο».

Και συμπληρώνει, «ο Καμμένος αποδείχθηκε ότι είναι πια το ...γατάκι του Τσίπρα».

Σε ερώτηση για την απόρριψη της πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής όσον αφορά τον υπουργό Άμυνας υποστηρίζει ότι «ο Τσίπρας ανέλαβε ένα τεράστιο βάρος. Είναι πλέον πολιτικά συνυπεύθυνος καθώς απέτρεψε τη διερεύνηση του ενδεχομένου τελέσεως μιας απαίσιας απόπειρας ενοχοποιήσεως ενός επιχειρηματία για να πληγεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ο τομεάρχης εσωτερικών της ΝΔ εκτιμά ότι «οι κάλπες θα στηθούν από τον ήδη ηττημένο ΣΥΡΙΖΑ εντός του 2018».

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου υπογραμμίζει ότι «η αλλαγή του φύλου υπάρχει ήδη στην έννομη μας τάξη, δεν εισάγεται με το νομοσχέδιο» και σημειώνει ότι «η διαφορά του είναι ότι το νομοσχέδιο δεν θέτει άλλη προϋπόθεση εκτός της αιτήσεως του ενδιαφερομένου στο δικαστήριο. Μια τέτοια ρύθμιση είναι λάθος, αφήνει δε, τη διαδικασία έκθετη σε καταστρατηγήσεις και καταχρηστικές ασκήσεις και δεν μπορεί να γίνει δεκτή».