ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει την ΕΛ.ΑΣ για την απελευθέρωση του Μ. Λεμπιδάκη

Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου 2017, 10:32 / Ανανεώθηκε 2 Οκτωβρίου 2017, 14:43
Ο πολιτικός κόσμος συγχαίρει την ΕΛ.ΑΣ για την απελευθέρωση του Μ. Λεμπιδάκη
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

Μετά από έξι περίπου μήνες στα χέρια των απαγωγέων του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι και πάλι ελεύθερος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετά από έξι περίπου μήνες στα χέρια των απαγωγέων του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι και πάλι ελεύθερος. 

Ο κρητικός επιχειρηματίας απελευθερώθηκε μετά από έφοδο της Αστυνομίας τα ξημερώματα σε μάντρα αυτοκινήτων στο Ρέθυμνο και πιο συγκεκριμένα στο 5ο χιλιόμετρο του δρόμου από Ρέθυμνο προς Χανιά.

Η επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ αναγνωρίστηκε από τον πολιτικό κόσμο με τον Αλέξη Τσίπρα στο Twitter να γράφει: «Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την επιτυχία της στην υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη. Όραμά μας μια αστυνομία αποτελεσματική απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, φιλική και όχι αυταρχική απέναντι στους πολίτες».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: «Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση του Μ. Λεμπιδάκη! Έχει τις επιχειρησιακές δυνατότητες να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές».

Η επικεφαλής της ΔημοκρατικήςΣυμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά ανέφερε: «Ανακούφιση για το αίσιο τέλος της ομηρείας του Μ. Λεμπιδάκη και της πολύμηνης ταλαιπωρίας της οικογένειάς του. Πολλά συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ».

Ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε: «Μπράβο στους αξιωματικούς, γυναίκες & άντρες της αστυνομίας που σιωπηλά & μεθοδικά κατάφεραν για άλλη μια φορά να νικήσουν τους απαγωγείς».

Τα δικά του συγχαρητήρια για την επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

«Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την απελευθέρωση του Μ. Λεμπιδάκη! Σήμερα, είναι μια μεγάλη στιγμή για την ΕΛ.ΑΣ. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κο K. Λαγουδάκη και όλα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. για τον άψογο σχεδιασμό, τις επιχειρησιακές δυνατότητες και που αθόρυβα, με επαγγελματισμό, με αυτοθυσία και αφοσίωση τα κατάφεραν και τα καταφέρνουν καθημερινά σε πολλές άλλες μικρές ή μεγάλες υποθέσεις!»