ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Π. Καμμένος για το ταξίδι στο Λονδίνο

Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου 2017, 19:02 / Ανανεώθηκε 4 Οκτωβρίου 2017, 12:42
Ο Π. Καμμένος για το ταξίδι στο Λονδίνο
Facebook Twitter Whatsapp

Διευκρινίσεις για τον τρόπο που πλήρωσε το ξενοδοχείο στο Λονδίνο, έδωσε από τη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, έπειτα από παρέμβαση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διευκρινίσεις για τον τρόπο που πλήρωσε το ξενοδοχείο στο Λονδίνο, έδωσε από τη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, έπειτα από παρέμβαση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου.

Κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Άμυνας της Βουλής, ο κ. Καμμένος απάντησε λέγοντας πως «Χρέωσα την κάρτα μου για την κράτηση και πλήρωσα το υπόλοιπο από την τσέπη μου. Το απαντώ αυτό σε εσάς γιατί ξέρετε και δεν διαβάζετε μόνο δημοσιεύματα. Διαβάστε τα πρακτικά και θα δείτε ότι δέσμευσα την κάρτα μου. Την τσέπη μου» είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: «Να πούμε και παρακάτω; Να σας κάνω κοινωνούς. Από το Twitter προαναγγέλλεται ότι το Σαββατοκύριακο ετοιμάζεται επίθεση εναντίον του ανήλικου παιδιού μου που θα φρίξουμε. Για να καταλάβετε τι σημαίνει κάποιοι να στοχοποιούν πολιτικούς για δικούς τους λόγους και όχι γιατί οι πολιτικοί καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα». 

Ανταπαντώντας ο κ. Λοβέρδος σημείωσε: «Δεν διάβασα τα πρακτικά. Σας άκουσα. Ήμουν μέσα στην συνεδρίαση. Έγινα κοινωνός των δημοσιευμάτων. Αυτό το θέμα έφερα και πήρα την απάντηση από εσάς. Δέχομαι την απάντησή σας και το περιεχόμενό της θα το δούμε».

Νωρίτερα, σύγκρουση ξέσπασε μεταξύ του κ. Καμμένου και του βουλευτή της ΝΔ Αναστάσιου Δημοσχάκη, πάλι με αφορμή το ταξίδι του υπουργού στο Λονδίνο.

Ο κ. Δημοσχάκης υποστήριξε πως στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων «με αγωνία με ρωτούν για τις ιστορίες του ταξιδιού σας στο Λονδίνο. Δεν μπορούν τα στελέχη των Ε.Δ. να πιστέψουν ότι ο υπουργός που τους εκπροσωπεί».

Ο υπουργός απάντησε οργισμένα τονίζοντας πως «δεν ντρέπεστε να τα λέτε αυτά», για να λάβει την ανταπάντηση από τον κ. Δημοσχάκη: «Να μην είναι ειλικρινής (σσ αναφέρεται στον Πάνο Καμμένο)».

«Απειλείτε να βγάλετε και το παιδί μου το ανήλικο το Σαββατοκύριακο σε βίντεο; Πείτε το. Βγάλτε το. Είστε και αξιωματικός» ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Καμμένος για να λάβει την απάντηση του βουλευτή της ΝΔ:

«Σας μιλώ με την ευαισθησία ενός απόστρατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ. Πρέπει να ακούσετε την κριτική της αντιπολίτευσης. Σας μεταφέρω με ευγένεια όσα λένε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Γιατί δεν δέχεστε να τα ακούσετε;»