ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Λεβέντης: Ο Αλ. Τσίπρας είναι «ξεβρακώστρας», τα υπογράφει όλα!

Δημοσίευση 4 Οκτωβρίου 2017, 12:41 / Ανανεώθηκε 4 Οκτωβρίου 2017, 13:33
Β. Λεβέντης: Ο Αλ. Τσίπρας είναι «ξεβρακώστρας», τα υπογράφει όλα!
Facebook Twitter Whatsapp

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε ακόμα πως η Ένωση Κεντρώων δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15, υποστηρίζοντας πως «δεν θα τορπιλίσω τον θεσμό της οικογένειας, σέβομαι την ιδιαιτερότητα του κάθε ανθρώπου, ως εκεί».

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, χαρακτηρίζοντάς τον "ξεβρακώστρα".

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Λεβέντης τόνισε: "Αυτή η κυβέρνηση έτσι όπως πάει, θα καταρρεύσει. Γιατί μένει; Υπογράφοντας τα πάντα! Υπάρχουν δύο τρόποι. Ή να είσαι πρωθυπουργός σοβαρός, οπότε όταν σου ζητήσουν κάτι ανέντιμο να φεύγεις και να προτιμάς το σπίτι σου, ή να είσαι μη σοβαρός και να μένεις. Ο κ. Τσίπρας ξεβρακώνεται και μένει. Πού να προβλέψω ότι είναι ξεβρακώστρας και μένει; Στην προσπάθειά του να μείνει λίγο ακόμη στην εξουσία, τα δίνει όλα. Ο πιο απλός πολίτης δεν βλέπει την κωλοτούμπα του Τσίπρα;"

"Είμαι επιφυλακτικός για την υπεραισιοδοξία της κυβέρνησης. Η κοινωνία βασανίζεται και εκείνοι κάνουν σαν να ευημερεί η οικονομία. Η βουλή αυτή έχει υπογράψει 99 χρόνια κάθε κινητή και ακίνητη ιδιωτική και κρατική περιουσία να είναι με βρετανικό Δίκαιο", συμπλήρωσε.

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε ακόμα πως η Ένωση Κεντρώων δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15, υποστηρίζοντας πως «δεν θα τορπιλίσω τον θεσμό της οικογένειας, σέβομαι την ιδιαιτερότητα του κάθε ανθρώπου, ως εκεί».