ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης για συνέδριο ΝΔ: Ανοίγουμε πόρτες και παράθυρα στον κόσμο

Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου 2017, 09:22 / Ανανεώθηκε 5 Οκτωβρίου 2017, 09:59
Κ. Χατζηδάκης για συνέδριο ΝΔ: Ανοίγουμε πόρτες και παράθυρα στον κόσμο
Facebook Twitter Whatsapp

Ιδιαίτερη σημασία δίνει η Νέα Δημοκρατία στο συνέδριο που οργανώνει στις 16 και 17 Δεκεμβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κάλεσμα σε όλη την κοινωνία κάνει η Νέα Δημοκρατία μέσω του συνεδρίου της, κάτι που επιβεβαιώνει σε ανακοίνωσή του και ο αντιπρόεδρος του κόμματος και της Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής Κωστής Χατζηδάκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του κ. Χατζηδάκη:

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.  Κυριάκος Μητσοτάκης μου ανέθεσε την προεδρία της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, που θα γίνει στις 16 και 17 Δεκεμβρίου και των επτά προσυνεδρίων που θα πραγματοποιηθούν  σ’ όλη τη χώρα.

Φιλοδοξία μας είναι να μιλήσουμε στους νέους, στους εργαζόμενους στους άνεργους, σε  εκείνους που βιώνουν την εγκληματικότητα, σ’ αυτούς που ταλαιπωρούνται από την υπερφορολόγηση και τη γραφειοκρατία και να ακούσουμε τους δικούς τους προβληματισμούς. 

Γι’ αυτό, δεν θα μιλήσουν μόνο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και Έλληνες από το Πανεπιστήμιο, από τις επιχειρήσεις, από το χώρο της εργασίας, της Παιδείας και του Πολιτισμού για να ακούσουμε και καινούργιες ιδέες. Και θα διευρύνουμε τη συζήτηση με ερωτηματολόγια για κάθε Προσυνέδριο, με livestreaming μετάδοση και μια σύγχρονη διαδικασία ζωντανής (και ηλεκτρονικής) συζήτησης.  

Ανοίγουμε πόρτες και παράθυρα στη Νέα Δημοκρατία, μιλάμε θετικά και εξειδικεύουμε ακόμα παραπέρα τις προτάσεις μας, με βάση τις ιδέες των μελών μας και της κοινωνίας των πολιτών. 

Ανοίγουμε βήμα διαλόγου. Ανοίγουμε το βήμα της Νέας Δημοκρατίας. Και προωθούμε στην πράξη τη δημιουργική ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας.»