ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Θεοδωράκης στο #askStavros: Αν έψαχνα σιγουριά και πολλά λεφτά θα έμενα στην τηλεόραση

Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου 2017, 21:25 / Ανανεώθηκε 6 Οκτωβρίου 2017, 11:45
Στ. Θεοδωράκης στο #askStavros: Αν έψαχνα σιγουριά και πολλά λεφτά θα έμενα στην τηλεόραση
Facebook Twitter Whatsapp

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς έθεσε το εαυτό του στη διάθεση των πολιτών προκειμένου να τους θέσουν τα δικά τους ερωτήματα.

Η ανάδειξη του νέου ηγέτη της Κεντροαριστεράς, το παλιό ΠΑΣΟΚ και πολλά ακόμη θέματα της επικαιρότητας απασχόλησαν τη σημερινή διαδικτυακή συζήτηση του Σταύρου Θεοδωράκη με χρήστες του Twitter.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς έθεσε το εαυτό του στη διάθεση των πολιτών προκειμένου να τους θέσουν τα δικά τους ερωτήματα. Έτσι όταν η ώρα πήγε 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης ο κ. Θεοδωράκης ξεκίνησε το «τουιτάρισμα» με hashtag #askStavros.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κλήθηκε να απαντήσει για το θέμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας αφήνοντας να εννοηθεί ότι «Προφανώς κάποιοι φοβούνται τη μεγάλη συμμετοχή. Νιώθουν σιγουριά μόνο ανάμεσα σε κομματικά μέλη. Φοβούνται τους φίλους».

Στην παρατήρηση ότι ψάχνει μια νέα καρέκλα στην κεντροαριστερά επειδή πάτωσε το ποτάμι απάντησε: «1. Δεν πάτωσε. 2. Αν έψαχνα καρέκλα θα έμενα στη σίγουρη ηγεσία του Ποταμιού. 3. Αν έψαχνα σιγουριά και πολλά λεφτά θα έμενα στην τηλεόραση».

Σε ερώτηση με ποιον θα συνεργαστεί εάν εκλεγεί στην ηγεσία της κεντροαριστεράς απάντησε: Το νέο προοδευτικό Κίνημα με εμένα δεν θα γέρνει. Αριστερά λαϊκίστικες ξέρες και δεξιά συντηρητικοί ύφαλοι.