ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Κούλογλου: Δεν συμφωνώ με τις απόψεις του Ν. Καρανίκα - Αξιόλογος ο Κ. Χρυσόγονος

Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου 2017, 13:58 / Ανανεώθηκε 6 Οκτωβρίου 2017, 13:24
Στ. Κούλογλου: Δεν συμφωνώ με τις απόψεις του Ν. Καρανίκα - Αξιόλογος ο Κ. Χρυσόγονος
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

«Ο Κώστας (Χρυσόγονος) είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος, επιστήμονας και πολιτικός», τόνισε ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τους «Αταίριαστους» προσθέτοντας: «Δεν συμφωνώ με τις απόψεις του κ. Καρανίκα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ο Κώστας (Χρυσόγονος) είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος, επιστήμονας και πολιτικός», τόνισε ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τους «Αταίριαστους» προσθέτοντας: «Δεν συμφωνώ με τις απόψεις του κ. Καρανίκα».

Αναφερόμενος σε άρθρο που αποδόθηκε στον ίδιο τόνισε: «Όχι δεν έχω γράψει άρθρο για την ΕΡΤ».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε με αφορμή το άρθρο του tvxs.gr με τίτλο «Όχι μια νέα ΝΕΡΙΤ» που αποδόθηκε στον ίδιο: «Δεν είναι δικό μου άρθρο, είναι το κύριο άρθρο του tvxs.gr, δεν έχω καμία σχέση με τη συγγραφή των άρθρων αυτών».

Ο κ. Κούλογλου πρόσθεσε πως ανεβάζει αρκετά άρθρα και γελοιγραφίες στα social media και το διαδίκτυο αλλά το συγκεκριμένο δεν είναι δικό του κείμενο.

«Την ΕΡΤ δεν την βλέπω καλή, θεωρώ ότι έπρεπε να είχαν γίνει πράγματα εδώ και δύο χρόνια από τότε που ξανάνοιξε», σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας πως «θα έπρεπε να έχει ανεβάσει το επίπεδο. Αν ανέβει το επίπεδο στην ΕΡΤ θα διευκολύνει και τα υπόλοιπα κανάλια σε ένα υγιή ανταγωνισμό προς τα πάνω (...) αν δεν ανέβει συντηρείται μια κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο που δεν είναι η καλύτερη».

«Στην Ευρώπη όταν νομοθετούνε δεν ρωτάνε την εκκλησία. (...) Δεν είμαστε Ιράν» σχολίασε ο κ. Κούλογλου αναφερόμενος στις αντιδράσεις της Εκκλησίας για το νομοσχέδιο που αφορά στην αλλαγή φύλου.