ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ. Γεννηματα: Ζητώ εντολή ανατροπής του πολιτικού σκηνικού

Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου 2017, 22:22 / Ανανεώθηκε 6 Οκτωβρίου 2017, 22:20
Φ. Γεννηματα: Ζητώ εντολή ανατροπής του πολιτικού σκηνικού
Facebook Twitter Whatsapp

Σε συνάντηση που είχε σήμερα η κ. Γεννηματά με πολίτες της Αθήνας που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Αυτοδιοίκησης τόνισε «έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης που μονιμοποίησε την επιτροπεία και τα μνημόνια», και εν συνεχεία επέκρινε την  ΝΔ κάνοντας λόγο για«μια αξιωματική αντιπολίτευση που θεωρεί ότι οι ανισότητες είναι φυσικό φαινόμενο».

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης  εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννημάτα, ζητώντας εντολή ανατροπής του πολιτικού σκηνικού.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα η κ. Γεννηματά με πολίτες της Αθήνας που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Αυτοδιοίκησης τόνισε «έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης που μονιμοποίησε την επιτροπεία και τα μνημόνια», και εν συνεχεία επέκρινε την ΝΔ κάνοντας λόγο για«μια αξιωματική αντιπολίτευση που θεωρεί ότι οι ανισότητες είναι φυσικό φαινόμενο».

Η κ. Γεννηματά  ζήτησε «εντολή ανατροπής του πολιτικού σκηνικού που βαλτώνει μέσα στον διπλό συντηρητισμό του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας» και εγγυήθηκε ότι «ενωμένοι θα φτάσουμε στη νίκη, στην πραγματική ελπίδα» Πρόσθεσε ότι «χρωστάμε στην πατρίδα μας ένα εθνικό σχέδιο. Να μας δώσετε τη δύναμη να εφαρμόσουμε το σχέδιο Ελλάδα».