ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Ραγκούσης: Θα αντιμετωπίσω το εξώδικο της Εκκλησίας χριστιανικά

Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου 2017, 09:47 / Ανανεώθηκε 7 Οκτωβρίου 2017, 09:00
Γ. Ραγκούσης: Θα αντιμετωπίσω το εξώδικο της Εκκλησίας χριστιανικά
Photo: Sooc
Facebook Twitter Whatsapp

«Δεν αλλάζω γνώμη σε όσα είπα. Δεν θα υποκριθώ. Ευελπιστώ να επικρατήσει η χριστιανική λογική και να μην κινηθώ δικαστικά» είπε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Δεν αλλάζω γνώμη σε όσα είπα. Δεν θα υποκριθώ. Ευελπιστώ να επικρατήσει η χριστιανική λογική και να μην κινηθώ δικαστικά» είπε ο υποψήφιος για την προεδρία της κεντροαριστεράς Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Ο κ. Ραγκούσης επισήμανε ότι «θέλω η Εκκλησία να ανήκει στις προοδευτικές δυνάμεις και να βοηθά κόσμο. Οι δηλώσεις μου έγιναν θέμα, εξαιτίας της εκκλησίας. Πολλές φορές η εκκλησία υπερβαίνει τα όρια της. Εγώ θα αντιμετωπίσω το εξώδικο χριστιανικά. Είναι λυπηρή η αντίδραση της εκκλησίας».

Ο κ. Ραγκούσης για τις εκλογές στην κεντροαριστερά τόνισε ότι «αν εκλεγώ, θέλω η παράταξη της κεντροαριστεράς να γίνει μεγάλη. Για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ενιαίοι και όχι βαβέλ».

Ο υποψήφιος για την προεδρία της κεντροαριστεράς είπε ότι «συγκυβέρνηση με την ΝΔ δεν θα κάνουμε και ότι δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μητσοτάκη».

Τέλος ο κ. Ραγκούσης είπε «ότι αν ο Καμμένος μπει στη Βουλή, θα γνωρίσουν οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ την άλλη πλευρά του, δηλαδή θα δουν τον κ. Καμμένο να στηρίζει την ΝΔ».